Skip to content

TWO feat. Lora – My Passion (studio session)

 Baietii de la TWO au ales sa vina cu o noua versiune pentru hitul My Passion, lansat pe vremea cand inca erau Akcent, alaturi de Lora. Cum suna varianta doar cu pian, acustica a acestui hit, aflati intr-un material video filmat in studioul de inregistrari.

 

La sfarsitul anului 2014, LORA a lansat impreuna cu baietii de la TWO piesa C’est la Vie care a ajuns pana pe locul 4 in Asia in topul Channel V si a strans peste 2 milioane de vizualizari pe Youtube.

Mihai Gruia: “ Suntem tot timpul in studio, Lora trece des pe la noi, suntem o familie, lucram la compozitii impreuna si intr-o zi ne-am gandit ca ar fi frumos sa facem o noua versiune a piesei My Passion care a fost lansata tot cu Lora pe vremea cand eram Akcent. Este un cadou pentru fanii piesei My Passion si speram sa va placa.

In acest an Mihai Gruia impreuna cu echipa de la Mango Music, Dorian Oswin si Doddy, au compus noul hit al Lorei – Floare La Ureche piesa care deja este in playlistul radiourilor si are peste 4 milioane de vizualizari pe platforma Youtube. In plus, Lora se aude pe radio si cu noul single lansat de Peter Pop -Singuri in doi. 

Cum vi se pare versiunea TWO pentru hitul Akcent?

Citește în continuare

Jurjak - Soapte (videoclip nou)

Un nou proiect inedit isi face aparitia pe piata muzicala din Romania: Jurjak lanseaza astazi clipul sau de debut pentru piesa Soapte. Muzica si versurile piesei “Soapte” sunt semnate de…

Citeste mai mult