Skip to content

Nu rata primele trailere DEADPOOL

S-au lansat trailerele unuia dintre cele mai asteptate filme cu supereroi ce vor avea premiera in 2016, iar unul este, evident, red-band.

DEADPOOL ocupa un loc de cinste in lista celor mai neconventionali supereroi din universul MARVEL,fiind mai degraba un anti-erou, arma lui cea mai de pret fiind umorul.

In 2016, Ryan Reynolds, intra pentru a doua oara in costum de supererou, dupa ce l-a interpretat pe Green Lantern in SFul din 2011. Acum este Wade Wilson aka “The Merc with a Mouth, aka Deadpool, un om care a obtinut, in urma unui experiment militar, niste puteri incredibile  precum invulnerabilitatea la puteri telepatice si telekinezice, rezistenta la droguri si toxine, dar putere de refacere a organismului. Aceste superputeri au si cateva reactii mai putin placute precum instabilitatea psihica si un aspect fizic ce lasa de dorit. Nu-i lipseste insa simtul umorului, pe care mizam si noi destul de mult.

De regie se ocupa Tim Miller, aflat la debut, scenariul a fost scris de Rhett Reese si Paul Wernick, iar daca totul merge conform planului DEADPOOL va avea premiera la anul pe 12 februarie.

Iata si trailerul:

si, surpriza, trailerul red-band:

Din distributie mai fac parte actorii Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. MiIller si Gina Carano. 

Cum vi se pare trailerul? Nu-i asa ca d-abia asteptati sa vina 2016?

Pe Ryan Reynolds il puteti vedea zilele acestea in Self/less, thrillerul SF care va intra in cinematografe de vineri.

Citește în continuare