Skip to content

Fetty Wap – My Way (videoclip)

 Dupa ce a innebunit pe toata lumea cu Trap Queen, Fetty Wap revine cu videoclipul My Way, un alt track romantico-trap. Rapperul se plimba cu masini scumpe, bea si fumeaza cu gasca, in timp ce fetele ii insotesc si nu se lasa deloc mai prejos. 

 

My Way a ajuns pe locul 7 in Hot 100, ocazie cu care Fetty Wap a mai bifat un hit dupa Trap Queen si Again. Desi e o aparitie noua in peisajul muzical, a reusit sa ii ajunga din urma pe Eminem si Lil Wayne, avand 3 piese in top 20, lucru care nu se mai intamplase din 2013, cand Slim Shady reusise performanta.

Albumul de debut al rapperului apare maine in SUA si contine trackurile pe care le-a lansat pana acum si mai multe colaborari cu Monty, in total 17 trackuri. Hitul Trap Queen s-a vandut in peste doua milioane de copii in SUA. Succesul piesei e cu atat mai interesant cu cat a fost lansata oficial in aprilie 2014 si abia dupa relansarea alaturi de 300 Entertainment (si deci de un label mult mai mare – Atlantic Records) a ajuns un adevarat hit international.

Va place clipul? Piesa o stiati?

Citește în continuare

Sia - Alive (piesa noua)

 Sia ne ofera astazi o noua piesa despre supravietuire - Alive. Trackul e primul single ce promoveaza urmatorul album al cantaretei si compozitoarei australiene si exact ce ne-am asteptat de…

Citeste mai mult