Skip to content

HardCore moldovenesc la Hard Rock Cafe cu Zdob si Zdub (galerie foto si recenzie)

Formatia Zdob si Zdub a umplut pana la refuz Hard Rock Cafe aseara si a oferit un show de exceptie tuturor celor prezenti.

Nu-i mai vazusem de mult live pe moldoveni si eram curios sa vad cum mai sunt show-urile lor. De obicei ii prindeam pe la festivaluri si mai putin in concerte de club.

Nu este aceeasi atmosfera, iar oamenii sunt rezervati in a face pogo-uri si alte nebunii specifice concertelor Zdob si Zdub. Insa energia lui Roman e contagioasa si i-a facut chiar si pe cei care stateau la mese sa se ridice in picioare.

Spatiul din fata scenei s-a dovedit a fi neincapator, insa recunos ca am avut totusi loc sa ne zbantuim linistiti fara sa deranjam prea multa lume in jurul nostru.

Valerica e genial cu trompeta si cu fluierul sau, iar chitaristul Sveatoslav Starus este foarte tare si el si imi place stilul sau.

Din setlist n-au lipsit celebrele Buna Dimineata, DJ Vasile, Bunica bate toba, Moldovenii s-au nascut, Everybody in the casa mare sau noul single La o margine de munte

Publicul nu prea i-a lasat sa se dea jos de pe scena, Zdob si Zdub venind de doua ori la bis pentru a canta Videli Noch si Hardcore moldovenesc.

A fost o atmosfera foarte faina si toata lumea a parut ca se simte bine, inclusiv cei de pe scena. Zdob si Zdub urmeaza sa sustina un concert aniversar pentru a sarbatori 20 de ani de la infiintare in Bucuresti, dar pana atunci va lasam cu o galerie foto de la concertul din Hard Rock Cafe.

Foto: Alin Pandaru (Urban.ro)

Citește în continuare