Skip to content

Coldplay live la TidalxColdplay (video)

Formatia britanica Coldplay a sustinut aseara un concert special la Teatrul Belasco din New York, in care a prezentat, in premiera, cateva piese de pe noul album A Head Full of Dreams.

 

Concertul a fost initial programat pentru 13 noiembrie, insa in urma atentatelor din Paris, acestia au luat decizia de a-l amana pentru 21 noiembrie. Cu toate astea, au sustinut un show acustic pentru cei care venisera deja la eveniment.

Show-ul de aseara, sau mai bine zis, de azi dimineata pentru cei din Europa, a fost transmis live pe Tidal, dar a fost disponibil doar pentru cei care erau deja abonati.

Setlistul a cuprins 11 piese, iar patru dintre ele se vor regasi pe albumul A Head Full of Dreams. Amazing Day, Adventure of a lifetime, Up&Up, precum si piesa care da numele noului material au fost ascultate pentru prima data in varianta live de catre cei prezenti.

Setlist:

  1. A Head Full of Dreams
  2. Yellow
  3. A Sky Full of Stars
  4. Paradise
  5. Amazing Day
  6. Every Teardrop is a Waterfall
  7. Clocks
  8. Fix You
  9. Viva la Vida
  10. Adventure of a Lifetime
  11. Up&Up

Cel mai mult ne-a suprins piesa Up&Up (min. 46), care credem ca o sa fie una din piesele noastre preferate de pe acest album. A Head Full of Dreams se lanseaza pe 4 decembrie, iar anul viitor britanicii vor pleca intr-un turneu mondial.

Primele orase au fost deja anuntate, iar biletele de pun in vanzare saptamana viitoare.

Si voi asteptati cu la fel de nerabdare noul lor album?

Citește în continuare