Skip to content

Remixul lunii: Adele – Hello (Andrew Rayel Bootleg)

Remixul lunii noiembrie vine de la un artist deloc strain limbii romane. E vorba de Andrew Rayel, starul trance al Republicii Moldova, care a realizat un bootleg de senzatie pentru piesa momentului de la Adele.

Hello, primul single de pe cel de-al treilea album semnat de Adele, este in momentul de fata cea mai apreciata piesa la nivel international. Putem numara pe degete tarile in care Hello nu conduce clasamentele. Se pare ca si lui Andrew Rayel i-a placut piesa si a facut o adaptare EDM pe care sa o foloseasca in seturile sale.

Aseara, in mai putin de 2 ore, remixul lui Rayel pentru Hello a strans peste 40.000 de vizualizari. Intre timp, acest videoclip a disparut de pe Facebook, dar l-am gasit, spre bucuria noastra, pe YouTube. Cu siguranta il vom auzi in show-urile radio din urmatoarele zile!

Nu este primul si probabil nici ultimul remix pentru hitul lui Adele. Chiar luna trecuta, la scurt timp dupa lansare, v-am oferit spre auditie remixul romanului Paul Damixie. Nici acesta nu mai e de gasit pe SoundCloud, dar trebuie sa stiti ca depasise suta de mii de ascultari.

Printre cei care s-au mai atins de Hello se numara Dash Berlin, Faruk Sabanci, W&W and Kenneth G, eSQUIRE si Kryder. Toate sunt EDM/progressive.

Cum vi se pare remixul moldoveanului Andrew Rayel? Stiti altele care va plac mai mult?

Citește în continuare