Skip to content

Asculta noul single Rihanna – Work!

Dupa ceea ce sunt deja ani de asteptare, Rihanna vine cu un nou single oficial in promovarea albumului ANTI – Work. Un nou featuring cu Drake a fost lansat oficial si trimis catre posturile de radio importante. 

 

Deja incepem sa credem in zvonurile care spun ca saptamana aceasta sau cea viitoare albumul ANTI va aparea,  dupa ce am tot asteptat si ne-am entuziasmat la toate zvonurile. Noua colaborare a Rihannei e produsa de Boi-1da si departe de zona de dance, insa are destule influente din rhythmic.

PLAY! 

Zilele trecute Rihanna a anuntat ca a terminat de lucrat la noul album ANTI, cel pe care l-a promovat prin intermediul mai multor teasere si a carui coperta am putut sa o vedem inca de anul trecut. Motivele intarzierii au fost multe: de la divergente creative, pana la faptul ca ea si Kanye West, producatorul albumului, nu au ajuns in acelasi timp in studio.

Oricum, ceva trebuia sa fie lansat pentru ca Riri pleaca intr-un turneu de promovare luna viitoare, asa ca e foarte posibil sa ne trezim in curand cu albumul ANTI. Ramane de vazut si care va fi strategia celor de la label, daca albumul nu va fi disponibil pe streaming, cum a fost cazul lui Adele, ceea ce a ajutat foarte mult la vanzarile din prima saptamana, sau il vor face disponibil pe Tidal, cum s-a intamplat cu precedentele single-uri lansate de Rihanna.

Cantareata a ramas in atentia fanilor lansand piese ca FourFive Seconds, American Oxygen sau Bitch Better Have My Money, insa acestia au fost foarte nemultumiti de strategia aparent haotica de a manageria noile lansari si aparitii.

Va place noul single Rihanna? Va fi la fel de tare ca precedentele colaborari cu Drake?

Citește în continuare