Skip to content

CONCURS: Castiga o invitatie dubla la premiera filmulu XENIA!

Transilvania Film aduce pe ecranele cinematografelor din Romania drama Xenia, un road trip comic si sensibil despre doi frati care traverseaza Grecia in cautarea viselor si a tatalui lor instrainat.

Regizorul Panos Koutras spune o poveste despre fratia de sange versus fratia spirituala, intr-o Grecie la pamant din punct de vedere economic, unde xenofobia se impleteste cu homofobia.

Filmul asta e intr-un fel despartirea mea de copilarie. Am simtit nevoia sa vorbesc despre adolescenta inainte sa fie prea tarziu. Aia au fost anii pe care i-am trait la cea mai mare intensitate. Eram un permanent revoltat impotriva sistemului, si functionam dupa mantra love, sex and rock&roll. Simteam ca sunt diferit, din alt film. Desigur, homosexualitatea avea o puternica legatura cu asta.

Mai multe detalii despre Xenia gasiti aici.

CONCURS

Intra in cursa pentru o invitatie dubla la premiera filmului Xenia de pe 5 februarie raspunzand la urmatoarea intrebare:

Ce inseamna Xenia, in limba greaca?

Concursul incepe acum si se incheie joi, 4 februarie 2016, atunci cand vom anunta si fericitul castigator.

Mult succes!

UPDATE: Castigatorii sunt Laura Mitoc si Draghici Nedelcu Cristina Mihaela. Va rugam sa va verificati adresa de mail cu ajutorul careia v-ati inscris la concurs.

 

Citește în continuare