Skip to content

Cine a beneficiat de pe urma Premiilor Grammy?

Premiile Grammy, la fel ca orice alt eveniment important, ajuta mult artistii care pleaca acasa cu trofee dar si pe cei care sunt invitati sa cante. Editia de anul acesta nu face exceptie, asa ca haideti sa vedem cine a beneficiat cel mai mult de prezenta la Grammy.

Evident, marea favorita a fost Adele, care s-a intors la varful clasametului Billboard 200 dupa o scurta pauza, vanzarile de dupa Grammy fiind undeva la peste 125 de mii de copii ale discului 25 si o crestere de 23 la suta. Justin Bieber si al sau Purpose au urcat de pe locul 5 pe 2 cu 84 de mii de unitati vandute, o crestere de 15%, in timp ce Rihanna si ANTI au ramas pe locul 3, fiind in scadere si mai mult ca sigur ar fi stat altfel lucrurile daca nu isi anula aparitia. Evident, cei doi au avut de castigat de pe urma showului facut la Grammy, in ciuda problemelor tehnice pe care le-a avut Adele pe scena.

Mai departe a fost The Weeknd care nu a plecat acasa cu doua premii Grammy ci si cu o crestere, a ajuns pe locul 6 in clasamentul vanzarilor, cu 51 de mii de unitati vandute, dintre care 26 de mii au fost doar copii ale albumului Beauty Behind the Madness. Nici Taylor Swift nu a stat mai rau, a urcat de pe 20 pe 8 cu albumul 1989, iar omul care a dat cel mai tare moment al serii, Kendrick Lamar a ajuns pe pozitia 16, dupa ce in urma cu o saptamana se afla pe locul 60 cu How to Pimp a Butterfly. Lista completa a castigatorilor de la Grammy si showurile live le gasiti aici.

Ce ziceti de aceste cresteri, va surprind in vreun fel?

 

Citește în continuare