Skip to content

Carmen feat. Doddy – O balada (videoclip nou)

Carmen lanseaza o noua piesa, O Balada, de data aceasta intr-un featuring cu Doddy si vine cu tot cu un videoclip urban din care nu lipsesc sincroanele si schimbarile de outfituri.

 

M-am inteles foarte bine cu Doddy, suntem pe aceeasi lungime de unda. Mi-a placut foarte mult la filmari, am imbinat utilul cu placutul si ne-am distrat pe cinste. Imi doream de mult timp o colaborare cu regizorul Bogdan Daragiu, iar rezultatul final ma bucura foarte tare. Stiam ca o sa fie totul OK datorita echipei de profesionisti cu care am lucrat. «O balada» mi-a placut din prima, de cand am ascultat-o. Piesa este compusa de Doddy, Shift si Santa si produsa la Midiots. Inainte de videoclip, am lucrat la partea de coregrafie cu Freek si Fofo si sunt foarte incantata de rezultat!”, a declarat Carmen.

Carmen a devenit foarte cunoscuta cu piesa Domino, track ce a ajuns si in topul difuzarilor pe anul trecut, pe locul 48. Dupa aceea am ascultat-o cu un featuring cu Phelipe – Sah Mat, iar apoi a colaborat cu HaHaHa Production pentru o piesa foarte frumoasa – Living the Moment.

Va place piesa?

Citește în continuare

GOPO 2016 - lista castigatorilor

Aseara au fost alese cele mai bune filme romanesti ale anului 2015. Iata care sunt castigatorii celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor Gopo: Toate vedetele din cinematografia romaneasca au…

Citeste mai mult