Skip to content

Dorian Popa feat. What’s Up – Buze (videoclip nou)

Dorian Popa si What’s Up vin cu un videoclip foarte colorat pentru cel mai nou single al lor – Buze. Noua piesa e o declaratie pentru cea care le-a luat mintile, pe ritmuri dance si world music.

 

Buze e un videoclip de imagine regizat de Bogdan Paun si Alex Muresan in care culorile neon sunt la putere, iar buzele cat mai colorate si haioase sunt, evident, in centrul atentiei.

Pe Dorian Popa solo nu l-am mai ascultat de ceva vreme, insa a aparut pe piesa lui Ruby – Buna, ce mai zici – un adevarat hit pentru ca a ajuns in topul difuzarilor de pe radio si tv. In plus, a colaborat la Nimeni altcineva cu Corina, iar cand s-a intors din Africa s-a distrata alaturi de Ruby si Morosanu la filmarile Lasa cucu-n pace. What’s Up a dominat, la randul lui, playlisturile cu Bine, iar la inceputul anului a venit cu o continuare pentru piesa Taxi – Piesa mea de dor.

Ce ziceti de Buze?

Citește în continuare

Lil’ Kim e de nerecunoscut!

Celebra rapperita americana Lil’ Kim (41 de ani), care a devenit cunoscuta nu numai datorita muzicii interpretate si compuse, ci si prin intermediul povestii inclacite de iubre cu rapperul Notorious…

Citeste mai mult