Skip to content

Cum a petrecut Beyonce de ziua ei? (galerie foto)

Beyonce si-a sarbatorit recent ziua, iar la party-ul pentru implinirea celor 35 de ani cantareata si-a invitat toti prietenii faimosi. Evident, petrecerea a avut si o tema, Soul Train, asa ca toata lumea a scos costumele fistichii si colorate si s-a supus dress code-ului.

De la petrecere nu puteau lipsi fostele ei colege de la Destiny’s Child – Kelly Rowland si Michelle Williams, iar alaturi de ele au mai spus prezent Alicia Keys si Swizz Beatz, Usher sau P Diddy. In plus, Queen Beyonce le-a facut un cadou fanilor si a lansat si pe Youtube videoclipul piesei Hold Up, inclusa pe albumul Lemonade.

Beyonce a facut recent un super show la MTV VMA, unde a fost confirmata in ultimul moment si a trecut prin albumul Lemonade, cu 15 minute de spectacol intr-o seara care ar fi trebuit sa ii apartina in totalitate Rihannei. Intre timp insa, se vede nevoita sa isi amane unele dintre urmatoarele concerte pentru care medicii i-au interzis sa mai cante si sa intre in repaos vocal o perioada. Chiar si asa, turneul Formation in care isi promoveaza albumul Lemonade, e,de departe, unul dintre cele mai bine vandute ale anului 2016.

Ati fi vrut sa fiti la un asa party?

Citește în continuare