Skip to content

Doddy – De la zero (videoclip nou)

Doddy lanseaza azi cea de-a zecea piesa de pe video albumul “De la zero”, track ce a dat numele albumului lansat in exclusivitate pe Urban.ro.

“Cand spui De la zero nu inseamna nu mai am nimic. Ba dimpotriva, poate insemna o reorientare catre ceva mai bun. Cand simti fiorul plafonarii cu riscul pierderii a tot ceea ce ai, daca te reorientezi catre ceea ce trebuie, in multe cazuri e posibil sa ajungi la rezultate mult mai bune. Refresh cand simti ca dai greș!”, spune Doddy.

Doddy este primul artist de la noi care si-a lansat in exclusivitate cu Urban.ro primul album din carieră, într-un format inovator în industria muzicală din România: 10 piese + 10 videoclipuri. Video albumul „De la zero” a fost conceput ca un întreg audio-vizual și trebuie ascultat și urmărit ca fiind o călătorie non-lineară prin gândurile și viziunile luiDoddy.

Albumul “De la zero” este produs în studioul Epic Entertainment, iar videoclipurile au fost filmate în Petroșani – orașul natal al artistului, pe Valea Jiului și în București, de către regizorul Richard Stan. Acest proiect este lansat sub egida casei de discuri Sprint Music.

Cum vi se pare albumul lui Doddy?

 

Citește în continuare