Skip to content

Suncatcher – The Beach (piesa noua)

Suncatcher, unul dintre cei mai longevivi romani din muzica trance, revine la casa de discuri a lui Daniel Kandi cu The Beach, o piesa uplifting trance plina de raze de soare.

Nici nu s-a instalat bine primavara pe meleagurile noastre, ca deja unii se gandesc la plaja. Printre ei il regasim si pe trancerul roman Suncatcher (Bogdan Cupcea), care poimaine isi va lansa a doua productie de anul acesta. Cu ritmurile sale optimiste si uplifting, The Beach ne-a trimis instant cu gandul la sezonul estival.

Suncatcher – The Beach (piesa noua)

 

The Beach vine la doua luni distanta fata de Sweet Submission, colaborarea vocal trance cu Sarah Lynn prin care Suncatcher a inceput anul 2017. In plus, pe langa faptul ca acesta este foarte productiv in ultima perioada, lucru observabil si din numarul de compilatii pe care piesele sale au fost incluse recent (inclusiv pe FSOE 450), Bogdan are un nou show radio alaturi de ExoLight (Cristi Moga) ce se aude de doua ori pe luna la Afterhours FM.

Apropo de Suncatcher si ExoLight, sper ca nu ati ratat Nothing Like You, colaborarea acestora de pe volumul 5 al compilatiei Pure Trance de la Solarstone pe care am inclus-o in topul nostru cu cele mai tare piese trance romanesti din 2016. Se pare ca vom mai auzi vesti de la acest duo in urmatoarea perioada. Zvonurile spun ca ar avea deja o piesa semnata la FSOE.

Care este piesa voastra favorita de la Suncatcher?

foto: Mihai Mogoș-Kirner

Citește în continuare

GOPO 2017 - lista castigatorilor

SIERRANEVADA si CAINI, marii castigatori ai acestei editii!   Peste 900 de invitați au participat aseara, in Sala Mare a Teatrului Național Bucuresti „Ion Luca Caragiale”, la cea de-a XI-a…

Citeste mai mult