Skip to content

AWAKE si Vibe Festival lanseaza Double Pass

Ca o dovada in plus a faptului ca muzica uneste, fiind poate cea mai buna cale de a aduce oamenii la un loc, indiferent de unde vin si ce limba vorbesc, organizatorii a doua festivaluri de muzica ce vor avea loc vara aceasta in Transilvania, au decis lansarea unui bilet comun.

AWAKE, ce va avea loc in weekendul 1-3 septembrie pe domeniul Teleki din Gornesti, si Vibe, programat in perioada 6-9 iulie, in Targu Mures, lanseaza incepand de astazi, 27 iunie, un Double Pass, cu acces pentru ambele evenimente, la pretul de 260 de lei. Abonamentul comun ce va putea fi achizitionat online, de pe www.eventim.ro, le va oferi celor care il achizitioneaza sansa de a participa la ambele festivaluri, la un pret mai mic decat daca ar achizitiona doua bilete separate.

“Ne dorim prin acest demers sa incurajam cat mai multi tineri sa experimenteze viata de festival. Practic acesta este scopul nostru comun: sa atragem publicul iubitor de muzica catre evenimente live, catre festivalurile care inseamna de fapt mult mai mult decat muzica.”, sustine Laura Coroianu, Managing Partner Emagic si directorul festivalului Awake.

“Organizatorii festivalului VIBE doresc ca programele culturale din Targu Mures sa devina cat mai accesibile atat pentru comunitatea locala, cat si pentru cei care viziteaza orasul. Sa observam si sa sprijinim evenimentele care dau un plus de valoare pentru oras, judet si comunitate! Consideram ca VIBE si Awake, ambele la prima editie, reaseaza judetul Mures pe harta celor mai bune festivaluri din Romania!”, a declarant Rés Konrád Gergely, organizator principal VIBE Festival.

AWAKE este un festival boutique care imbina armonios natura, arta si muzica. Desfasurat in weekendul 1 – 3 septembrie pe intregul domeniu Teleki din Gornesti, un spectaculos parc dendrologic care inconjoara castelul familiei Teleki, AWAKE pregateste publicului iubitor de arta o expozitie inedita de instalatii de mari dimensiuni realizate de artisti romani, si multe experiente noi la fiecare pas: Forest Library – spatiu special creat pentru un moment de relaxare alaturi de o carte buna; Serenity Meadow – zona de „wellbeing” pentru cursuri de yoga si pillates sau The Experimentalist Brewery – spatiul in care isi vor gasi locul diferite tipuri de bere. Printre zonele de interes se va numara si o platforma sociala destinata initiativelor creative, cu workshop-uri interactive, conferinte inspirationale si sesiuni de „idea pitching”. Rag’n’Bone Man, revelatia muzicala a anului, va fi unul dintre artistii care vor asigura coloana sonora a povestii AWAKE, alaturi de Tom Odell, Dirtyphonics, Aeroplane, Mazde si multi altii, line-up-ul complet fiind disponibil pe site-ul www.awakefestival.ro.

Vibe Festival are in prim plan un alt concept muzical, propunand un line-up dinamic de EDM, drum and bass, dubstep, hip-hop si rock. Peste 50 de artisti vor concerta pe cele patru scene ale festivalului amenajate in spatele complexului Weekend, printre ei regasindu-se nume ca: Borgore, Pendulum – DJ set, Chris Lawer, Wellhello, dar si multi artisti din Ungaria (Riddim Colony, Brains, Margaret Island, Anna & the Barbies etc.) si Romania (Koszika & The Hot Shots, Vecker, Friday Rehab, DJ Shiver etc.). Mai multe detalii despre aceasta editie programata in perioada 6-9 iulie sunt disponibile pe site-ul www.vibefestival.ro.

Aflate la prima editie, atat AWAKE cat si Vibe nu fac decat sa sublinieze inca o data faptul ca in Targu Mures inca exista o comunitate foarte puternica de iubitori de muzica live, orasul reinscriindu-se anul acesta pe harta muzicala a tarii, fiind totodata un veritabil punct de atractie turistica pentru cei care vor sa descopere frumusetile Muresului.

 

Citește în continuare