Skip to content

Migos feat. Nicki Minaj, Cardi B – Motorsport (videoclip nou)

Migos vin cu un videoclip futuristic cu masini sport pentru piesa Motorsport. Invitate speciale sunt Cardi B si Nicki Minaj care vin cu propriile lor versuri, despre care s-a speculat initial ca ar fi chiar beef-uri adresate reciproc.

 Baietii se pregatesc de aparitia albumului Culture II, acesta fiind primul single oficial de promo si lumea e interesata sa ii auda mai ales ca precedentul Culture a fost nominalizat la premiile Grammy. Migos au reusit sa se impuna cu sound-ul trap si un rap simplu si fara pretentii, insa genul acesta a prins repede in mainstream.

“It’s all about putting that thing in Sport. Changing the game. “We’re turning into a whole futuristic feel, ‘MotorSport’ feel so y’all are just be on the look out. We’ve got these girls in nice motorsport pieces and they’re looking nice.” “We in a time right now where we’re setting the trend. “We started this whole little wave. We started the whole genre, we started the whole flow, we started the whole melody. Ain’t nobody right now, at a point in their career, can’t say that they ain’t took our flow.”

Nicki Minaj ne tot ameninta cu un album solo, dar pana acum a venit cu multe colaborari. Am asculat-o in aceasta vara alaturi de David Guetta, Major Lazer, Jason Derulo si DNCE, iar apoi a aparut pe Swish Swish, piesa lui Katy Perry, pentru ca pe final de vara sa fie in clasamentele Urban & Hip-Hop cu Yo Gotti si Rake It Up. Pe cont propriu a lansat piese ca Regret in Your Tears, No Frauds, ajungand sa fie mai tare decat marile legende muzicale.

Ce ziceti de acest clip? Piesa v-a starnit interesul?

 

Citește în continuare