Skip to content

(P) Vola.ro ofera 2 bilete gratuite in fiecare zi

In aceasta luna, pe 18 aprilie, agentia de online travel Vola.ro implineste 2 ani. In loc sa dea de baut, ei ofera 2 bilete gratuite in fiecare zi, astfel:

13 aprilie: 2 bilete gratuite catre Milano
14 aprilie: 2 bilete gratuite catre Atena
15 aprilie: 2 bilete gratuite catre Paris
16 aprilie: 2 bilete gratuite catre Barcelona
17 aprilie: 2 bilete gratuite catre Londra

Daca esti blogger: trebuie sa scrii un post in care sa spui de ce ti-ai dori sa vizitezi unul din orasele pentru care ofera biletele gratuite sau sa spui cateva cuvinte despre experienta ta de vizitator al unuia din acele orase (in cazul in care le-ai vizitat deja). Fiecare post trebuie sa se refere la un singur oras asa ca poti scrie 5 posturi pentru mai multe sanse de castig. Adauga un link spre Vola.ro iar linkul spre articolul tau forwardeaza-l la 2ani [at] vola.ro pana pe 12 aprilie.

Daca nu esti blogger: trimite-le pana pe 12 aprilie un mail la adresa 2ani [at] vola.ro in care sa spui de ce ti-ai dori sa vizitezi unul din orasele pentru care ofera biletele gratuite sau sa spui cateva cuvinte despre experienta ta de vizitator al unuia din acele orase (in cazul in care le-ai vizitat deja) . Ei vor posta articolul tau pe blog.vola.ro .

In fiecare zi din perioada 13-17 aprilie vor alege castigatorul dintre bloggerii / non-bloggeri care au participat si au scris despre destinatia zilei respective. Va fi ales postul considerat cel mai bine scris si va fi afisat castigatorul pe Vola.ro si pe blog.vola.ro .

Succes celor care se hotarasc sa participe 😉

Citește în continuare