Skip to content

AFTERHILLS 2019 – o noua locatie, peste 150 de artisti invitati si spectacole de stand-up comedy

AFTERHILLS 2019, cel mai mare festival de muzica si arta din nord-estul Romaniei, a pregatit un line-up diversificat si spectacole de stand-up comedy

Inceput in 2017, Afterhills este un eveniment cu un vibe special, in care adrenalina, energia si bucuria muzicii se impletesc perfect intr-unul dintre cele mai apreciate festivaluri de la noi. Cea de-a III-a editie se va desfasura pe parcursul a doua weekenduri (23-25 august/30 august – 1 septembrie), Afterhills 2019 incluzand acum 6 scene (Alpha Stage, Beta Stage, Comedy (Beta Stage), Gamma Stage, Delta Stage, Omega Stage) pe care vor urca artisti din muzica si stand-up comedy.

Spre deosebire de ceilalti doi ani, editia 2019 va avea loc intr-un cadru nou, in localitatea Dobrovat, in judetul Iasi, mult mai aproape de natura. Chiar langa padure si cu un peisaj spectaculos, regiunea aduce un plus evenimentului care in 2018 a strans peste 100.000 de participanti din tara si din intreaga lume. 

Rita Ora, Don Diablo, Morcheeba, Faithless DJ SET – doar cativa dintre artistii invitati in cele doua weekenduri AFTERHILLS

Organizatorii au anuntat deja line-up-ul acestei editii. Fiecare weekend vine cu noi surprize, de la spectacole de stand-up comedy pana la concerte ale unor artisti celebri.

In Weekend 1, pe scenele festivalului vor urca artisti precum Don Diablo, Rita Ora, Quintino, R3HAB, Sam Feldt [live], Vanotek & Lori & Muse Quartet, Mark Stam, Guess Who, Feli, Carla’s Dreams sau Mahmut Orhan.

In Weekend 2 sunt programate concertele Claptone, Faithless DJ Set, Fedde Le Grand, Gareth Emery, GusGus, Morcheeba, Telepopmusik, Les Elephants Bizarres Grasu XXL, Lucia sau Luna Amara.

Dupa traditia inceputa in 2018, Afterhills 2019 include si o scena de Comedy in care vor sustine showuri de stand-up comedy artisti cunoscuti cum ar fi Serghei si Anisia, Dan Tutu, Dan Badea, Ioana State, Mukinka etc.

Daca vreti sa vedeti tot line-up-ul de artisti invitati la Afterhills 2019, o puteti face aici.

AFTERHILLS 2019 ofera abonamente care includ si camping si o aplicatie prin care va puteti personalizati aceasta experienta

Abonamentele pentru cele doua weekenduri Afterhills sunt simple, dar pot include si camping, iar preturile difera in functie de asta:

Festival Pass Weekend 1 (23-25 august) – 480 lei
Festival Pass + Camping Access Weekend 1 – 530 lei
Festival Pass Weekend 2 (30 august – 1 septembrie) – 480 lei
Festival Pass + Camping Acces Weekend 2 – 530 lei

Mai multe detalii despre bilete, aici.

In plus, nu uitati sa va instalati de aici aplicatia The Afterhills 2019 App. Va veti putea, astfel, personaliza experienta Afterhills: vedeti concertele programate pe toate scenele, le selectati pe cele la care doriti sa ajungeti, le sharuiti prietenilor pe care ii invitati la eveniment sau carora le impartasiti in timp real franturi din concerte, chatuiti cu prietenii aflati si ei la festival etc.

AFTERHILLS – un festival de muzica si arta care a crescut de la an la an

Prima editia Afterhills a avut loc intre 23 si 25 iunie 2017, la marginea orasului Iasi, pe ses Bahlui. Cele 3 zile si 3 nopti de festival au inclus 6 scene, 101 artisti si peste 74.000 de participanti. Afterhills 2018 a fost inca si mai spectaculos, desfasurandu-se sub tematica #dreamers. Evenimentul a inclus atunci 4 nopti, 10 scene, 150 de artisti invitati si peste 100.000 de particpanti, fiind pentru prima data cand organizatorii au introdus in cadrul unui astfel de festival si conceptul de Comedy Stage.

Afterhills 2019 continua traditia celorlalte doua editii, incercand sa devina in timp unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica si arta din Romania si Europa de Est.

 
 

Citește în continuare