Skip to content

Bucharest Skydiving Boogie @ Aerodromul Clinceni

 In perioada 26–29 septembrie 2013 TNT Brothers organizeaza Bucharest Skydiving Boogie, editia a V-a, primul festival de parasutism dedicat atat amatorilor, cat si parasutistilor cu licenta.

 
Echipa TNT Brothers invita toti iubitorii de adrenalina sa participe la cea mai mare petrecere in cadere libera de la 4200 m, la a V-a editie a festivalului de parasutism Bucharest Skydiving Boogie. Timp de 4 zile, de joi pana duminica, participantii pot sari pentru prima data in tandem alaturi de un instructor profesionist de la 4,200 de m si se pot distra la cea mai mare petrecere in aer liber cu skydiving, muzica, adrenalina si un menu secial pregatit de Chef Petrisor pentru festival! 
 
Vineri, 27 septembrie, cei care nu au sarit  niciodata cu parasuta, pot sa isi depaseasca limitele intr-un mod inedit! Cei care aleg sa sara vineri pot face parte din recordul national cu cei mai multi romani care experimenteaza pentru prima data un salt cu parasuta in tandem in aceeasi zi!  Rezerva-ti un salt aici: www.skydivestore.ro
 

 
In cele 4 zile ale festivalului organizat de TNT Brothers, salturile cu parasuta pentru amatori, realizate in tandem cu un instructor profesionist vor fi efectuate de la 4200 m din 2 avioane performante, proiectate special pentru salturile cu parasuta 2 X Pilatus Porter D-FIPS, F BKQU
 
Spectacol pe cer 
 
Timp de 4 zile, spectatorii vor putea asista la salturile si demonstratiile spectaculoase ale profesionistilor, care isi perfectioneaza tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international. In fiecare seara sunt proiectate filmele salturilor, editate de un editor de film profesionist.
Recorduri TNT Brothers in premiera pentru Romania!
Vineri, 27 septembrie, echipa TNT Brothers realizeaza un nou record pentru Romania: cei mai multi oameni care experimenteaza pentru prima data un salt cu parasuta de la 4,200 m! Cei care sar primesc o diploma care atesta ca au fost parte din record si un film editat de un editor profesionist din Munchen! O experienta unica!
In plus, sambata si duminica, Echipa TNT Brothers realizeaza o serie de demonstratii in aer, printre care si un nou record: o prindere in cadere libera realizata de 24 parasutisti. Salturile vor fi realizate simultan din trei avioane: dintr-un Cessna 206 YR-TNT si doua Pilatus Porter
 
Petreceri tematice in hangar, in fiecare seara  
 
In fiecare seara, incepand cu 7 pm, in hangarul TNT Brothers sunt proiectate filmele salturilor din fiecare zi si sunt premiate cele mai impresionante fotografii. Petreceri pana in zori impreuna cu un super DJ de peste hotare, resident in Dubai. Barbeque Menu special pregatit de Chef Petrisor pentru festival! 
 

Citește în continuare