Skip to content

Coldplay vine in Romania in 2024. Un teaser  in timpul concertului lor din Amsterdam din  acest week end din turneul Music Of the Spheres arata si steagul Romaniei printre alte tari europene care ar putea fi in turneu

Coldplay vine in Romania in 2024. Un teaser in timpul concertului lor din Amsterdam din  acest week end din turneul Music Of the Spheres arata si steagul Romaniei printre alte tari europene care ar putea fi in turneu in 2024: Austria, Finlanda, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia.

Trupa mai are 2 concerte in Amsterdam si apoi pleaca in Canada si Statele Unite, apoi va urma Asia, deci singurele date posibile pentru extensia turneului european vor fi in 2024.

In acest moment niciun organizator de concerte roman nu a anuntat prezenta trupei Coldplay la noi si nici nu au fost puse in vanzare bilete, iar pe site-ul oficial al trupei nu e nicio alta precizare suplimentara.

Pentru ca este unul dintre ultimele turnee din istoria Coldplay – conform declaratiilor lui Chris Martin pe care le puteti descoperi mai jos – intreaga logistica pentru „Music of the Spheres World Tour” este cu totul speciala. Turneul are la baza albumul cu acelasi nume care este un material conceptual despre un sistem planetar fictiv intitulat „The Spheres”.

Chris Martin a anuntat ca pana in 2025 vor lansa ultimele 3 albume din cariera Coldplay. Penultimul va fi un muzical si ar putea fi insotit de un film iar ultimul va fi o revenire la origini.

Citește în continuare