Skip to content

CONCERT: Bosquito @ Hard Rock Cafe

 BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 11 februarie 2016, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti cu un sound unic, BOSQUITO !

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania.

Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membri sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational.

Tot in aceasta perioada au lansat si piesa Intuneric in culori alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 11 februarie la Hard Rock Café sa asculti piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Doua maini, Cand ingerii pleaca, M-ai dat peste cap, Tu esti iubita mea si mult prea cunoscutul refren “da-i inainte cu tupeu” al piesei Pepita + multe alte surprize.

Biletele pentru concertul BOSQUITO din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si in format fizic in Hard Rock Cafe Bucuresti, magazinele Muzica, Uman, Senia si IQ BOX, Say Shop dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori, cu sau fara loc) si 75 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Citește în continuare