Skip to content

Concurs! Castiga 2 invitatii duble la concertul Cranberries!

Cranberries vor sustine unul din cele mai tari showuri ale toamnei in Bucuresti! Daca vrei o invitatie dubla la concertul de la Romexpo, intra in concurs!

Trupa Cranberries revine la Bucuresti pe 11 octombrie, la Romexpo in Pavilionul Central. Dupa vizita de succes de anul trecut, anul asta ne pregatim pentru inca un show exploziv al irlandezilor.

Concertul The Cranberries face parte din turneul de promovare a ultimului lor album lansat, Roses. Al saselea material de studio a iesit pe piata in luna februarie si a fost produs de catre Stephen Street care a mai lucrat in prealabil cu trupa pentru albumele Everybody Else Is Doing It, So Why Can\’t We?, No Need to Argue si Wake Up and Smell the Coffee.

Roses este primul album de studio lansat de Cranberries in ultimii 10 ani, cuprinde 11 piese, printre care si piesa omonima. Toate versurile au fost scrise de catre Dolores O`Riordan, iar muzica a fost compusa de catre O`Riordan si Noel Hogan, cu exceptia melodiilor Tomorrow, Waiting In Walthamstow, Show Me si So Good care ii apartin lui O`Riordan.

Daca vrei sa simti atmosfera pe care The Cranberries o vor crea atat pe hiturile mai vechi insa si pe track-urile noi, intra in CONCURS!

Groupon iti ofera una din cele doua invitatii duble la spectacolul de pe 11 octombrie daca raspunzi la urmatoarea intrebare:

Care este activitatea ta preferata si ce iti place sa faci cel mai mult in timpul liber petrecut in Bucuresti?

Exista o singura regula pentru concurs: sa te abonezi la newsletter-ul nostru. Gasesti casuta dedicata newsletter-ului nostru mai jos. Acolo vei primi cele mai noi stiri din muzica, filme, evenimente si lifestyle!

Concursul incepe astazi, 17 septembrie, si se incheie pe 1 octombrie. Castigatorii vor fi anuntati pe 2 octombrie.

Mai multe detalii despre show gasiti AICI!

Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt 4 (dani) si 171 (Corina). check ur emails pentru detalii!

Citește în continuare