Skip to content

CONCURS! Castiga 2 invitatii duble la Sonata Arctica!

Una dintre ce mai populare si iubite trupe de power metal, SONATA ARCTICA, canta la Bucuresti pe 15 iulie la Arenele Romane in cadrul unui afterparty oficial METALHEAD Meeting 2015, iar noi punem la bataie doua invitatii duble.

Invitatele speciale ale serii sunt formatiile: TROOPER, An Theos si Shifting Sands! Trooper au aniversat recent 20 de ani de activitate asa ca showul de pe 15 iulie va avea un playlist special pentru fani cu piese din toata cariera trupei!

Cu noua albume la activ si turnee alaturi de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper, Sonata Arctica canta in premiera la Arenele Romane alaturi de alte doua trupe pe care le vom anunta in curand. Combinand power metalul cu symphonic si progressivem Sonata Arctica promit un show de zile mari pe 15 iulie, un adevarat Best Of al carierei de 20 de ani a trupei.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Uman, Muzica, Senia, Perfect Tour, IQ BOX, Zebra Pay, Magazinul VGeneration, Magazinele Say Shop) dar si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si in reteaua Eventim si Myticket (Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului)

Biletele costa:
– 65 de lei respectiv 85 de lei Golden Circle pana pe 15 iulie
– 70 de lei respectiv 90 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare

Daca vreti sa ajungeti la concertul de la Arenele Romane, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e albumul vostru preferat lansat de Sonata Arctica? Concursul incepe astazi si se incheie marti, 14 iulie, cand vor fi anuntati si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a putea intra in posesia invitatiilor la concert. 

START!  UPDATE: Castigatorii sunt Doc (nr. 33) si dana (30).  Detaliile le gasiti pe mail. 

Citește în continuare