Skip to content

Dupa 20 de ani, Holograf, Compact si Cristi Minculescu & Iris canta din nou impreuna

Holograf, Compact si Cristi Minculescu & Iris vor urca din nou, dupa 20 de ani, pe aceeasi scena, in cadrul spectacolului “Ca pe vremuri” din 15 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti.

Timp de 5 ore, prin hituri ca “Fata din vis”, “Un alt inceput”, “Cantec pentru prieteni” (Compact), “Baby”, “Trenul fara nas”, “Sa nu crezi nimic” (Iris), “Dragostea mea”, “Banii vorbesc”, “Primavara incepe cu tine” (Holograf), trio-ul de aur al rock-ului romanesc ne propune o reintoarcere in vremea de altadata, cand s-au nascut hituri pe care este imposibil sa nu le cunosti si care sunt nelipsite in continuare din playliste de radio si petreceri private.

Concertul ”Ca pe vremuri” este o invitatie din partea celor trei formatii sa ne amintim de vremea casetelor audio derulate cu creionul, a magnetofonului si a radio-casetofonului, a programelor tv difuzate doar o ora pe zi, a turneelor de 100 de zile la rand, presarate cu povesti savuroase si cenzurate de vechiul sistem.

„Ne-am hotarat sa facem acest spectacol pentru ca, pentru noi, perioada de inceput a carierei noastre, “perioada Costinesti” – cum o numim noi – inseamna cumva un val de succes si corespunde cu perioada in care am inceput cu totii muzica. Aveam cam 100 de concerte pe vara doar in Costinesti si bineinteles acolo ne intalneam si cu cei de la Compact si Iris”, povestesc membrii Holograf. Si Paul Ciuci de la Compact isi aminteste cu drag de perioada de inceput a carierei lor: „Nici nu banuiam cat de interesanta si plina de surprize poate fi aventura in care am pornit in urma cu 37 de ani si continua si astazi sub numele de Compact. Am fost fericiti, bucurosi, tristi, dezamagiti, plini de speranta, entuziasti, inconstienti, nemultumiti, sovaitori, hotarati, dar peste toate acestea am fost si suntem recunoscatori  unui public minunat care ne-a dat voie sa ne bucuram de muzica si care ne-a ajutat ca visele si dorintele noastre sa devina reale.”, incheie artistul.

La randul sau, Cristi Minculescu marturiseste: Ca pe Vremuri este un cadou frumos pe care dorim sa il oferim publicului nostru, celor care ne iubesc muzica, celor care ne-au sustinut neconditionat, pe alocuri cu nostalgie, de cele mai multe ori cu inflacarare. Sper ca acest eveniment muzical sa fie primit cu aceeasi bucurie cu care noi toti vom urca pe scena, in aceasta formula dupa mai bine de 20 de ani si, de ce nu, sa se repete cat mai des.

 

Citește în continuare