Skip to content

Contact &
Echipa Urban.ro

Pentru stiri, intrebari sau sugestii referitoare la site-ul urban.ro, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail: contact [at] urban.ro.

Pentru intrebari referitoare la costurile spatiilor publicitare din site-ul urban.ro, va rugam sa vizitati adresa urban.ro/publicitate sau sa ne contactati la adresa [email protected]o.

URBAN.RO GOING OUT SRL, CUI 41492806, J40/10390/07.08.2019

Adresa redactiei

Welovedigital HUB, Nicolae Balcescu, Nr. 17A, et 2, sector 1, Bucuresti.

Echipa Urban.ro

Cristina Bazavan

Redactor Sef

A fost redactor sef al revistei Tabu, cea mai citita revista de femei a anilor 2000. A facut parte din echipa care a creat Europa FM, a fost consultant pentru lansarea Radio Guerrilla. A facut comunicare pentru Festivalul International de Teatru de la Sibiu, Festivalul International de Film Anonimul, dar si pentru filme sau productii teatrale romanesti. A tinut un curs de branding personal pentru actori in cadrul programului “10 pentru film”- TIFF. Este consultant de imagine pentru promovarea spectacolelor de teatru, muzica, stand up etc.

Eduard Enache

Jurnalist, Creative Director

A fost Senior Account la Line Agency, unde a avut in grija zeci de branduri de fashion, food, drinks & restaurante. Fotograf, stilist, a creat campanii de imagine si rebranding pentru artisti muzicali. A fost consultant pentru aparitiile publice ale unor actori de top, pentru costumele unor
spectacole de teatru si filme. A fost creative director pentru spoturi publicitare din zona fashion, beauty, sport si travel.

Catalin Alb

Colaborator, jurnalist si mediator cultural

A lucrat ca PR si coordonator de comunicare pentru organizatii culturale independente, festivaluri de film si arta (fARAD, Particles) si a initiat proiecte artistice si sociale care s-au derulat in Arad, Timisoara, Bacau si Bucuresti. A absolvit Istoria si Teoria Artei la Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti. In prezent lucreaza ca freelancer in domeniul jurnalismului cultural si designului grafic.

Orlando Nicoara

Publisher

Antreprenor, 3 ani de experienta intr-un dot com. 5 ani Netbridge, 8 ani in grupul Mediapro / Mediafax. 21 ani de experienta in online.