Skip to content

GALERIE FOTO: Delia & band si Otherside @ Hard Rock Cafe

Sezonul de concerte de anul acesta din Hard Rock Cafe a fost incheiat luni, 21 decembrie, cu show-urile pregatite de Delia si formatia Otherside.

Primii care au urcat pe scena au fost cei de la Otherside, noul proiect de muzica electronica al lui Viky Red, care i-a cooptat si pe Andi Petreanu (YellLow) si pe Hanes Radu (Publika).

Am avut ocazia sa-i ascult si la Sonor, in luna octombrie si mi-a placut atmosfera de la concertele lor. Albumul de debut, programat pentru aceasta toamna, va fi lansat insa la inceputul anului viitor.

Delia se pregateste pentru un nou concert la Sala Palatului, ce va avea loc pe 2 aprilie 2016 ce se va numiWelcome to Deliria. Un mic preview al acestui spectacol am avut si luni seara la Hard Rock Cafe, acolo unde laserele au completat show-ul facut de Delia pe scena.

Deja o prezenta obisnuita in concertele Deliei, am avut acum ocazia sa o vedem la backing vocals si pe sora ei, Oana. Impreuna cu band-ul din spate au reusit sa ofere un sound nou pieselor consacrate lansate de Delia pana in prezent.

Mai multe detalii despre spectacolul Welcome to Deliria gasiti aici. Pana atunci, va lasam cu galeria foto de la concertul din Hard Rock Cafe.

Foto: Alin Pandaru pentru Urban.ro

Citește în continuare