Skip to content

Michel Telo va canta „Nossa, nossa” live in Romania!

Michel Telo va canta hitul Ai se eu te pego in vara asta in Romania pentru toate fetele care ii stiu coregrafia! Afla UNDE si CAND!

 

Dupa succesul urias pe care l-a avut piesa asta in tara noastra, era de asteptat sa auzim Nossa, nossa pe plaiurile noastre, cu tot cu dansul specific. Artistii romani au facut coveruri dupa Ai se eu te pego, de la Inna la Florin Salam, de la Matteo la CRBL.

Mai jos va las faimosul hit, asta daca nu v-ati saturat deja de el! Are peste 360.000.000 de vizualizari pe YouTube numai pe un singur cont, e nebunie curata!

Michel Telo va veni in Romania la jumatatea lunii august si va canta in Mamaia, in Princess Summer Club. Negocierile au durat mai bine de sase luni insa SBA Production& Events, echipa care i-a adus pe Jeremih si Mohombi in concert la noi, a batut palma cu echipa lui Telo!

Data va fi confirmata ulterior, singurele detalii care au mai aparut ne indica faptul ca staff-ul lui Michel Telo are 30 de persoane – vine cu band-ul si cu dansatoare, si ca va zbura din Slovenia iar dupa el va mixa un DJ din Sao Paolo.

In curand vor aparea si detalii legate de bilete, organizatorii asteapta in jur de 15.000 de participanti! Pana atunci, AICI aveti remixul realizat de Play&Win pentru Inna pentru Ai se eu te pego!

Va luati slapii si mergeti sa dansati cu Michel Telo la Mamaia? Va bucura anuntul asta?

Citește în continuare