Skip to content

Paula Seling & Ovi – Miracle (videoclip Eurovision)

Paul Seling si Ovi au reusit sa convinga inca o data ca merita sa ajunga la Eurovision, iar astazi ne bucuram de clipul pentru Miracle. Videoclipul e foarte colorat, cu decoruri din care nu lipsesc pianul si nici iarba verde.

Regia clipului ii apartine lui Alex Ceausu, iar filmarile au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea. Pentru materialul video s-au folosit aproape 5 tone de iarba, pentru a asigura decorul perfect al clipului, multa apa, in care atat interpretii cat si dansatorii au indurat temperaturile scazute, si au stat cateva ore bune, pentru a se trage cele mai bune cadre.

Haideti sa vedem mai jos Miracle!

Imi place mult viziunea lui Alex Ceausu. Clipul vorbeşte despre miracolul vietii, venit din alt miracol, al iubirii. In camera goală renaşte natura dintr-un alt miracol, apa, sursa vietii., declara Paula Seling.

Anul acesta selectia nationala a fost din nou plina de discutii si controverse, de la prezenta lui Naomi, pana la favorita Vaida, care a pierdut in fata lui Ovi si a Paulei, considerati favoriti. Pe langa asta, au aparut acuzele de plagiat, cei doi fiind aratati cu degetul ca ar fi copiat Miracle dupa Neon Lights a lui Demi Lovato. Chiar si asa, delegatia romana se va prezenta la Copenhaga si stim deja pe ce loc intram in semifinala.

Ce ziceti, reusesc Paula si Ovi miracolul anul acesta? Ati ascultat versiunea acustica

 

Citește în continuare

Pop-Up Theatre #9 @ Alandala

 Miercuri seara in Alandala continuam cu serile de teatru.  In luna Mai va dirija atelierul Alexandra Rădescu, absolventa UNATC si in prezent actrita.     Nume Eveniment : Pop-Up Theatre …

Citeste mai mult