Cum ne relansam in muzica? Pozam pentru Playboy!

Alina Diana Crisan Playboy

Uneori chiar simt ca vorbesc cu peretii, ca vorbesc in gol si ca oricat ar sustine publicul romanesc ca nu mai vrea ca toate duduile din muzica sa apara goale prin tot felul de reviste de barbati, impresarii si managerii din Romania tot isi pun clientele sa se despoaie inainte de a lansa ceva.

Acum a venit randul Alinei Diana Crisan, ex-ASIA si actuala coprezentatoare a unui show mult rasufla denumit Folclorul Contraataca. Ziarul Click ne prezinta o imagine dintr-un nou pictorial din viitorul numar al revistei Playboy si ne anunta cum tanara munceste de zor la noul ei album solo.

După despărţirea de fostul ei iubit, Alexandru, fiul lui Victor Piţurcă, antrenorul echipei naţionale, Alina s-a pus pe slăbit, reuşind să dea jos 7 kg.

Fosta componentă a trupei ASIA se află într-o formă de zile mari. Pe lângă faptul că a debutat cu succes în televiziune, solista se mândreşte cu un corp de invidiat, lucrat la sala de fitness, pe care şi l-a expus într-un pictorial incendiar în “Playboy”.

Alina Crişan, coprezentatoarea emisiunii “Folclorul contraatacă” (Antena 1), nu s-a lăsat uşor convinsă să pozeze sexy, cu buricul la vedere, deşi silueta ei e, acum, una de invidiat.

Ce-i drept, în ultima vreme blonda nu se simÅ£ea tocmai bine din cauză că talia ei nu era tocmai una de viespe, însă, acum, toate aceste complexe s-au spulberat… Alina îşi pregăteÅŸte atent ÅŸi revenirea pe scena muzicală. Ea lucrează de zor la albumul ei de debut, în calitate de solistă, pe care speră că-l va lansa vara aceasta.

Sunt ferm convinsa ca toata lumea buna o sa aprecieze acest album iesit cu atata delicatete in urma unui pictorial in Playboy. /:) Nu ma intelegeti gresit va rog… Imi plac pozele nud si le admir mai ales ca am si o scoala de arte in spate, dar timingul este mai mult decat penibil. Daca tot voia sa pozeze nu o putea face mai incolo? Cand e pe culmile gloriei? 😐

Oricum nu sunt inca lamurita daca apare pe coperta sau e un pictorial ca cel al Andreei Balan.

Citește în continuare