Skip to content

Revelion Parizian 2012 la Mine-n Copac!

Vino sa petreci un Revelion in stil parizian in cafe-teatrul “La Mine-n Copac”. Vei avea parte de un meniu special pregatit de un bucatar francez, iar dupa miezul noptii participi la primul show incendiar de stand-up comedy al anului!

“La mine-n copac” este cel mai nou club de comedie din Bucuresti si mai exact din centrul vechi in Lipscani nr. 43. Fix vizavi de clubul Interbelic la etajul doi. E un loc foarte intim, cu scena, lumini si tot ce trebuie unui club de comedie care se respecta. Cu nu mai mult de 45 de locuri pe scaune si canapele “La mine-n copac” iti da o senzatie de intimitate cu cel de pe scena cum nu gasesti nicaieri altundeva in Bucuresti.
 
 
Vino sa petreci un revelion in stil parizian in cafe-teatrul “La Mine-n Copac”!
De la ora 22:30 te asteptam sa te delectezi cu un meniu special pregatit pentru tine de un bucatar francez, iar dupa miezul noptii iti oferim un spectacol de stand-up comedy incendiar! Ce metoda mai buna sa incepi un an nou decat cu hohote de ras!
 
Iata ce include meniul nostru:
Antreuri – Entrées
Primul meniu
1) Melon – jambon de Parme = pepene galben (jumatati de soare) cu jambon de Parma – felie de Italie curata
 
2) Saumon fumée sur son lit de rucola = somon afumat pe patul lui de rucola artagoasa de gustoasa ce e
 
3) Quiche Lorraine = Tarta cu doua soiuri de brânza, jambon, oua + sst ! (secret, dar buun) – specifica nordului Frantei (Lorraine et Alsace)
sau
 
Al doilea meniu
1) Salade d\’endives aux noix et bleu d\’Auvergne = Salata de andive cu nuci si branza (cu mucegai) Bleu d\’Auvergne cu uleiul ei de masline virgine
 
2) Foie gras (du Sud – Ouest) = Daca am traduce aceste cuvinte ar fi o infamie (Putem doar sa va
spunem ca in Sud – Vestul Frantei e cel mai bun)
 
3) Tarte aux trois fromages = Tarta cu trei soiuri de branza, dovlecel si … sst ! (secret, dar foarte, foarte buuun)
 
Feluri principale – Plats principaux :
Veau Orloff = Vitel in maniera Orloff (fileu de vitel cu insertii de jambon afumat, felii de brânza Beaufort, mirodenii… oh, là là ) 
 
Avec sa farandole de légumes du soleil cuisinés au four – cu hora ei de legume coapte la soarele sudului bucatarite la cuptor.
 
Roti de porc aux pruneaux et aux abricots = rulada de muschi de porc umplut cu prune si caise seci la cuptor, cu mirodenii peste mirodenii… Wow !
 
Avec sa purée de patates douces – cu piureul ei de cartofi dulci (miam-miam)
 
Deserturi – Desserts :
Poires pochées au vin au canelle et tout le reste – Pere fierte in vin cu scortisoara si tot tamtamul ! Oh ! Oh!
Glaces avec chocolat – Inghetata de ciocolata
 
Café – Cafea
 
Bauturi – Boissons :
 
Apperitif : eau de vie – tuica
1/2 bouteille de vin Blanc (Gewurztraminer)ou Rouge (Bordeaux) – o jumatate de sticla de vin alb (Gewurztraminer) sau vin rosu (Bordeaux)
Bouteilles d\’eaux minerales et plates – sticle de apa minerala si plata

Champagne – Sampanie
 
Pret: 300 lei/persoana
Rezervarile se fac la numarul de telefon 0736.636.056 sau la adresa de e-mail [email protected].
La mine-n Copac te asteapta la un Revelion Parizian, pentru a intra in anul 2012 intr-un mod deosebit. Bineinteles, show-ul de stand-up comedy nu va lipsi! 
 
Aceasta e una din ofertele deosebite pentru Revelion 2012, daca vreti ceva mai muzical, gasiti in calendarul urban.ro alte idei! 

Citește în continuare