Skip to content

Concert Hurts, joi, in Fratelli Studios

Sunt sigura ca ati auzit macar o data una dintre piesele trupei britanice Hurts, care au luat cu asalt nu doar Marea Britanie, dar si intreaga Europa. Succesul enorm al trupei a fost prevazut inca din 2009, cand Hurts au fost votati band of the day pe Guardian.co.uk.

In 2010 au lansat primul lor single si primul videoclip, Better Than Love, in care apare si Laura Cosoi. Tot anul trecut, pe 6 septembrie, a aparut albumul de debut Hurts, Happiness, care contine chiar un duet cu Kylie Minogue numit Devotion si inca 11 piese de un rafinament muzical extraordinar. La numai 24 si, respectiv 26 de ani, membrii Hurts, Theo Hutchcraft si Adam Anderson, se pot lauda deja cu o multime de premii: discul de aur si platina in UK, Germania si Polonia, cel mai bine vandut album al unei trupe noi din UK la doar o saptamana de la aparitia si “Best New Band” la NME Awards 2011.

Mai sunt doar putin peste 24 de ore pana cand ii vom auzi pe Hurts si in Romania, dupa o amanare de cateva luni. Concertul lor trebuia sa aiba loc pe 11 noiembrie 2010 la Silver Church, insa fanii, numerosi in Romania, au cerut un spatiu mai mare. Acest lucru, alaturi de schimbarea unor date in turneul trupei, au facut ca show-ul sa se mute in Fratelli Studios si sa fie programat pentru data de 7 aprilie, ora 20:00. Inutil sa spun ca bilete sunt epuizate de ceva vreme deja.

Cred ca Hurts vor fi extrem de apreciati pentru show-ul lor la noi, fiindca, in afara de aparitia Laurei Cosoi in videoclipul lor, ii mai leaga ceva de Romania, si anume ultimul lor lor videoclip pentru piesa Sunday, filmat chiar la noi, pe care va las sa-l urmariti in continuare.

 

 

Cine vine la concert?

Sursa foto.

Citește în continuare