Skip to content

Giulia & Gabriel Huiban – Te-am ales

Dupa ce ne-au obsedat din august pana acum cu melodia asta la radio, s-au gandit ca ar fi cazul sa scoata si un videoclip la ea… Recunosc, melodia suna bine, e catchy, desi versurile romgleze n-au nicio logica 😐 Mai e stresant refrenul, care se repeta la nesfarsit – da, stiu ca de asta se numeste refren, but still! – poate ca ar fi trebuit sa mai umple melodia, ca asa cum e da impresia ca s-au grabit sa o termine mai repede sau eu stiu….

Videoclipul are niste culori si un contrast de zici ca e reclama la bomboane (o sa va dati seama la ce ma refer dupa ce-l vedeti). Iar Giulia (da, Giulia ex-Candy, prezentatoare „Coolmea Distractiei” – TVR2) a ales, printre altele, si o vestimentatie gen aia de la Callatis (daca nu e chiar aceeasi): costum de baie alb, colanti pe deasupra, si cizme 😐 Incep sa lacrimez cand o vad imbracata asa… offff. Pacat ca arata foarte bine la corp.

Cat despre Gabi… Nu vreau sa ma pronunt in privinta vocii sale – existente sau nu – fiindca l-am auzit doar de doua ori live, o data la Eurovision unde a sunat aiurea rau, si pe urma la Callatis unde a sunat foarte bine… N-o sa va aduc aminte nici de vechea sa formatie, cand canta „Jimmy Jimmy iubesti fetitele in bikini”… Pot spune in schimb ca, din ce am auzit in ultimul an compus de el, promite mult si cred ca o sa ajunga printre cei mai ceruti compozitori de la noi.

Whatever. Hai ca am vorbit destul. Va las sa vedeti clipul:

Citește în continuare

Diva newsflash

  Christina Aguilera incepe sa-si arate burtica     Britney Spears vrea sa pozeze pentru Maxim     Mariah Carey si Mary J Blige vor sa fie noii Kanye si…

Citeste mai mult