Skip to content

Lil Wayne isi ia ramas bun de la fani: va intra dupa gratii

Raperul Lil Wayne si-a petrecut ultimele ore de libertate in studiou, ocazie cu care si-a luat ramas bun de la fani, stiind ca va fi condamnat la inchisoare. Acesta, pe langa faptul ca a avut o aparitie placuta la Premiile Grammy (parca a si castigat ceva daca tin bine minte), si-a lansat saptamana trecuta si albumul.

Astazi a fost in fata judecatorului pentru a-si primi sentinta pentru posesie de arma. Initial a fost condamnat la un an de inchisoare si trebuia sa inceapa chiar de azi, insa mai tarziu s-a amanat intrarea acestui dupa gratii pana in 2 martie datorita operatiei pe care acesta o va suferi la dantura.

Inainte ca Lil Wayne sa mearga la tribunal, a fost live pe UStream si a spus cateva vorbe:

 

I’m out this bitch. To all my fans, my real fans, I really, really, really truly love you. I love you with all of me, for real. I’ll probably be loving everything else because I love you so much. Thank you from the bottom [of my heart]. Do not forget about me ’cause I will forever think about you, and I cannot wait for you to see me again. I’m out.

 

Mai jos aveti inregistrarea de pe UStream, plus o inregistrare de pe canalul de stiri Fox 5, unde reporterul a spus ca pedeapsa raperului ar putea fi redusa la doar 8 luni daca va avea un comportament bun.

 

 

sursa foto.

Citește în continuare