Skip to content

Scurte de pranz

 

  • Michael Jackson se pregateste intens de lansarea noului sau album. El lucreaza cu RedOne si Akon care ii masterizeaza noile melodii. Munca a inceput miercuri in studioul Palms din Las Vegas iar Michael o sa fie producatorul albumului.
  • Madonna a lansat ieri albumul Hard Candy pe pagina ei oficiala de MySpace, cu 4 zile inaintea lansarii oficiale in magazine. De parca nu era deja tot albumul pe net de mai mult de o saptamana….
  • Lil\’ Mama a filmat un nou clip la melodia “What It Is (Strike A Pose)” un feat cu T-Pain care o sa apara pe noul ei album Voice of the Young People care se va lansa pe 29 aprilie. Daca nu stiti inca cine este ea atunci va zic atat: Lip gloss

     

     

  • Chilli (ex-TLC) se pregateste intens de relansare. Dupa aparitia pe net a single-ului Dumb, Dumb, Dumb care se pare ca o sa fie si sinle-ul oficial, ea a realizat o sedinta foto si a aparut pe coperta revistei Rolling Out. Aveti mai jos imaginile si un interviu cu ea.

     

     

    Chilli TLC Chilli TLC Chilli TLC Chilli TLC

 

 

  • Solange Knowles a filmat joi clipul pentru single-ul I Decided care este inclus pe albumul “SoL-AngeL & The Hadley Street Dreams\’”. Aveti mai jos un interviu si noile imagini promotionale.

     

     

 

 

Solange Knowles Solange Knowles Solange Knowles Solange Knowles

 

Citește în continuare