Skip to content

Sistem & Earth Hour: 28 martie, 20:30-21:30

 

 

Zoli de la Sistem a fost ales recent Ambasador Earth Hour Romania.

Este vorba de cel mai mare eveniment international care atrage atentia asupra incalzirii globale. Sambata, 28 martie, intre 20:30 si 21:30, aproximativ 1 miliard de oameni de pe intreg globul se vor uni pentru a stinge luminile in 60 de tari si 1000 de orase.

Ca si anul trecut, Monden.info sustine acest \’eveniment\’ si se alatura celor care vor sta in bezna timp de o ora. 🙂

Cu aceasta ocazie, puteti merge in Piata Constitutiei din Bucuresti sa vedeti un concert Sistem 100% unplugged: incepand cu ora 20:30 ei vor concerta, in premiera absoluta, fara niciun microfon, boxa, cablu sau reflector!

In legatura cu acest concert, Zoli a declarat: Va fi ca in liceu cand ne strangeam in parc si vreun coleg canta la chitara. Nu era asa multa lumina, nu aveam nici amplificare, dar ne simteam tare bine. Pe 28 martie, pe scena vom fi doar noi si butoaiele noastre, masurand in ritmuri cele 60 de minute in care fiecare trebuie sa se gandeasca la viitorul planetei. Le multumim celor de la Recolamp care au facut acest concert posibil si sper ca sambata seara sa ni se alature cat mai multi prieteni intru ecologie.

Mai multe detalii despre Earth Hour puteti gasi pe Panda.org/ro, iar pe site-ul lui Zoli – ZoliToth.ro – puteti gasi o lista de persoane si firme din Romania care s-au alaturat acestui eveniment.

Bineinteles, acest eveniment nu rezolva problemele legate de incalzirea globala, este vorba totusi de o singura ora pe an… Demonstreaza insa ca putem fi uniti si putem lupta impotriva acestui fenomen.

 

Earth Hour Romania, 28 Martie 2009, ora 20:30
Vezi mai multe video din Evenimente »

 

Citește în continuare