Concurs: 3 invitatii duble la MUNK si Gemini Bros in Club Control

Beatfactor Live Sessions debuteaza seria de evenimente din 2013 cu un nume greu al muzicii electronice. Direct din Germania, un artist de top, marca Gomma Records, MUNK !

Artistul si producatorul Mathias Modica aka Munk revine in Bucuresti , dupa aparitia fascinanta de anul trecut si show-ul sau electrizant.
 
 
Impreuna cu Jonas Telonius Imbery, Mathias conduce Gomma Records, una dintre cele mai importante case de discuri din germane de Indie Disco & Future House, considerata de NME ca o replica nemteasca a faimosului label american DFA Records.

Daca vrei sa iei si tu parte la acest eveniment, avem 3 invitatii duble pentru tine, pe care le oferim la concurs. Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la urmatoarea intrebare:
Care este tara de origine a lui Munk?
Concursul incepe acum si dureaza pana joi, 24 ianuarie 2013, atunci cand vor fi anuntati si cei 3 castigatori, cu ajutorul random.org.

Va rugam sa NU participati daca nu puteti ajunge la petrecere si sa lasati o adresa de e-mail valida pentru a putea fi contactati in cazul in care veti castiga.

Mult succes!

Update:

Cei 3 castigatori sunt: Izot Cristina (4), Nicu (6) si Marcu Mihai (1). Veti primi pe mail detalii despre cum puteti intra in posesia premiului.

Felicitari!
 

 


9 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL