CONCURS! Castiga doua invitatii duble la concertul Grasu XXL din Beraria H!

Grasu XXL va avea un super concert, sambata 8 octombrie, la Beraria H din Bucuresti. Daca vreti sa auziti live piese ca Azi nu sau Turbofin, noi punem la bataie doua invitatii duble.

Anul trecut, Grasu XXL a lansat albumul Drumul spre succes, iar piesa care da titlul albumlui a beneficiat de un videoclip special, in timp ce materialul a ajuns pe primul loc in topul iTunes de la noi. La finalul anului trecut, l-am ascultat vazut in videoclipul Dl Destin, alaturi de Florin Chilian, iar impreuna cu Ami a lansat piesa 3 lucruri.

Daca vreti sa ajungeti la concertul Grasu XXL, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care e piesa voastra preferata de la Grasu XXL.

Concursul incepe astazi si se incheie pe 6 octombrie, cand vom alege castigatorii. Lasati o adresa de mail e care o verificati des pentru a afla cum puteti intra in posesia invitatiilor.

START!

UPDATE: Castigatorii sunt Kiddo (nr 19) si David Ciprian (nr 40). Detaliile le gasiti pe adresa de mail cu care ati lasat comentariul. 

 


68 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL