CONCURS! Castiga doua invitatii duble la SONOR III cu Moonlight Breakfast, Basska, K-lu

Dupa 3 luni de pauza, SONOR se intoarce cu forte proaspete pentru cel de al treilea eveniment. Cifra 3 este una magica si am zis sa se repete de cat mai multe ori, asa ca mai adaugam si 3 nume pe afis. Daca vreti sa ajungeti la party, avem noi doua invitatii duble pentru voi.

21 Februarie va fi seara magica asteptata de noi toti, seara in care ne intalnim pentru prima data in Bucuresti, dupa o pauza de un an, cu MOONLIGHT BREAKFAST. Asteptarea este cu atat mai mare si mai greu de suportat cand stim ca artistii ne pregatesc un show de zile mari si faptul ca ne vor canta in premiera 5 piese de pe urmatorul album. Inca de la aparitia pe piata muzicala romaneasca cat si international, MOONLIGHT BREAKFAST sunt in continua ascensiune. 2014 a fost un an foarte bun pentru ei, de mentionat fiind faptul ca au semnat si lansat “Shout” alaturi de Motor Entertainment Germania, sunt in top air played tracks pe FM in Germania si au fost recomandati de leading media din Marea Britanie si Olanda pentru Eurosonic.

Al 2lea nume de pe afis este unul pe care cu siguranta daca il stiti, il indragiti, daca nu….cu siguranta nu-l veti uita dupa acest eveniment. Basska nu este doar o trupa, este un concept. S-a infiintat in 2013 in Bucuresti din 5 fosti membri ai trupei East Roots (Mihai Para - baterie, Laur Iftene - bass si sitar, Cristian Scurtu - chitara, Adelin Dragu - percutie) carora li s-au alaturat Theo “Vapor” si Radu Cotfas – voce si Codin Oraseanu – productie si sunet.

Basska imbina in mod surprinzator o serie de stiluri muzicale precum electronica, reggae si ska.In 2014 Basska a pornit intr-un turneu national de promovare, pe parcursul anului participand la unele din cele mai importante festivaluri din tara: Padina Fest, In-Transilvania, Greensound Festival, Plopstock, Play for May, Street Delivery, Fan Fest sau Colors of Cluj. Anul acesta ne pregatesc noi surprize, prima dintre ele fiind chiar participarea in cadrul SONOR 3!

Cel de al 3 lea invitat este unul cu totul special! Productiile lui sunt indragite de noi toti si mai ales greu de uitat. K-lu este prezent pe scena muzicii electronice inca din 2005 promovand genuri muzicale precum: funk,hip hop si breaks . Stilul sau este unic datorita tehnicilor pe care le foloseste, precum turntablismul, dar si pentru faptul ca seturile sale sunt foarte dinamice, presarate cu momente amuzante ce intretin foarte bine atmosfera. Totodata K-lu face parte si din mai multe proiecte si trupe cu care a concertat in cadrul unor festivaluri de jazz, pe scena Filarmonicii din Timisoara sau in afara tarii. Un plus de noutate il reprezinta show-urile audio- video precum si aparitia primului sau album intitulat ''Chestii, socoteli''.

Biletele pentru eveniment SONOR 3 s-au pus deja online la pretul de 40 de lei. Daca vreti sa ajungeti la party-ul de la World Trade Center Bucuresti de pe 21 februarie, tot ce trebuie sa faceti e sa ne lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti unde s-au stabilit acum cei de la Moonlight Breakfast. Concursul incepe astazi si se incheie vineri, 20 februarie. Castigatorii vor primi detaliile pe mail, asa ca lasati o adresa pe care o verificati des.

Start!

UPDATE! Castigatorii sunt Laura (nr 9) si Marius (nr 14). Detaliile le gasiti pe mail .

 


30 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL