CONCURS: Castiga o invitatie dubla la lansarea Golan - Intro!

Pe 7 aprilie sunt asteptati la Arenele Romane toti cei care de-a lungul celor aproape 3 ani au rezonat cu ceea ce reprezinta Golan in industria muzicala autohtona. Trupa pregateste un show live impresionant, presarat cu momente acustice, simfonice si ritmuri exotice. Din line-up-ul serii fac parte si urmatorii artisti: IAMYANK (hu), Helen, Otherside, Moonlight Breakfast, Rabbit The King, evenimentul fiind sustinut de SKYY Vodka si new kids from the bloc.

 

Albumul "Intro" este experimentul sonor care s-a nascut si a crescut odata cu trupa, care s-a creat si s-a dezvoltat cu fiecare concert de club, turneu, festival sau eveniment mare, povestea lui fiind inspirata de evolutia celor 5 membri, atat la nivel muzical, dar si emotional si creativ. "Intro" este exemplul prin care Alex, Mihai si Ernesto, alaturi de Florian si Iulian Nicolau isi arata placerea de a construi de la zero un proiect muzical independent, diferit pe plan local si international.

Primele 300 de bilete early bird au fost epuizate la doar o zi de la punerea in vanzare, acestea putand fi achizitionate in continuare la pretul de 45 lei, online, pe MyTicket in magazinele Diverta si magazinul H2O. La intrare, in seara evenimentului, acestea vor fi 60 de lei.

Golan imbina si foloseste atat experienta cat si bagajul muzical diferit al fiecaruia dintre membrii trupei pentru a crea un house/nu disco melodios, super-dansant, ce a trecut fara compromisuri de la underground, la un mainstream de calitate. Trupa se orienteaza spre latura umana a muzicii electronica, folosind in show-uri sample-uri, live DJ’ing si instrumente clasice precum flautul, trompeta sau percutii.

Daca sunteti fani Golan si vreti sa ajungeti la eveniment, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti cine e regizorul celui mai recent clip al lor. Concursul incepe astazi si se incheie pe 4 aprilie, cand vom anunta si castigatorul. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des sa aflati cum intrati in posesia premiului.

START!

UPDATE: Castigatoarea este Mirona Jianu (nr 21). Detalii gasesti pe mailul cu care ai lasat comentariul. 

 

 


24 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL