CONCURS: Castiga o invitatie pentru doua persoane la Robin and the Backstabbers, Helen

Vantul de toamna aduce un nou The Fresh cu doua Indie LIVE performances de top - Robin And The Backstabbers si HELEN, alaturi de invitatul special al serii, producatorul francez DJ Cam.

La noul spatiu DESCHIS-Atelier, prietenii The Fresh se delecteaza cu o combinatie muzicala neasteptata – Robin and The Backstabbers acustic, cu al lor contagios Pop Melodramatic, Helen, cu captivantele acorduri Indie Synth-Pop, si Disco Sigaretta, cu selectia lor disco-fina. La aceasta, se adauga pentru aroma French Touch si Abstract Jazz chiar unul din fondatorii acestui gen, DJ CAM. Puterile lui magice de DJ aduc in discutie o intreaga poveste dansanta, in care drept muza ii servesc pop-art-ul si sunetul contemporan.

Seara incepe lejer la ora 21:00, iar biletele sunt disponibile in avans la pretul de 30 de lei, pe http://thefresh.ro/ si la H2O Shop.

DJ CAM (Paris, FR)
Street Jazz / Inflamable Records

Cu peste 30 de materiale discografice compuse si produse, 150 de colaborari si remixuri, 5000 de cluburi si festivaluri, 2 milioane de algume vandute, DJ Cam este un vizionar al muzicii franceze underground. Originar din Paris, DJ Cam aka Laurent Daumail a fost de mic un pasionat al muzicii de orice fel. Cu puternice influente de jazz, soul si o stabila baza hip-hop, el si-a inceput insa cariera muzicala in 1995 cu melodia Underground Vibes, produsa de Street Jazz Productions. DJ si producator francez, DJ Cam gaseste inspiratie in diversitate – de la A Trieb Called Quest, Public Enemy, Gangstarr sau KRS-One la Anggun, Carole Laure sau Jean-Louis Murat.

Invitat sa colaboreze pe un album cu DJ Krush, DJ Cam ramane mereu ancorat in arta contemporana pentru fi relevant in fata publicului si fondeaza Inflamable Records, cu sute de productii in portofoliu. Crescand cot la cot cu Daft Punk sau Bob Sinclaire, el isi cauta mereu muza in lucruri noi, in 2014 serialul Miami Vice captandu-i atentia creatoare, iar in 2016, alaturi de un cvartet, lanseaza The Soulshine Session, o mostra veritabla de funky nu-jazz contemporan plin de energie pozitiva.

ROBIN AND THE BACKSTABBERS acustic
Robin and the Backstabbers este o trupa romaneasca de rock formata in 2010 la initiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii isi descriu muzica drept “pop melodramatic”. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla si City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vandute albume in prima luna de la lansare (topurile Carturesti si iTunes Romania), propulsandu-i pe Robin and the Backstabbers in atentia publicului dornic de un suflu nou in muzica alternativa. Castigand distinctiile „Cel mai bun rock alternativ” si „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa si-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi si festivaluri open air (B’estfest, Ursus Evolution, Electric Castle, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, FanFest, BlajAlive etc.). 

Mult asteptatul volum secund al trilogiei „Bacovia Overdrive”, Arhanghel’sk, a fost lansat in primavara anului trecut. Pentru intreaga campanie de lansare, sustinuta de videoclipuri precum „Arhanghel’sk” si „Muzica in cantece”, trupa a primit premiul Best Rock (r)Evolution la Gala METALHEAD Awards 2015. In primavara 2016, Robin and the Backstabbers au spus da unei noi provocari, reinterpretand o piesa a lui Alex Velea in cheie proprie – „E vina mea” – in cadrul campaniei „Blending Spirits”, cu un sound abraziv si un videoclip de imagine fascinant si provocator in regia lui Vlad Fenesan.

Daca vreti sa ajungeti la acest eveniment, tot ce trebuie sa faceti e sa lasati un comentariu mai jos in care sa ne spuneti care dintre invitatii serii sunt cei pe care vreti neaparat sa ii vedeti. Concursul incepe astazi si se incheie joi, 19 octombrie, cand vom anunta si castigatorii. Lasati o adresa de mail pe care o verificati des pentru a afla cum intrati in posesia premiului.

BAFTA! UPDATE: Castigatorii sunt  Aise, nr 4 si Mihalache Ioana (nr 1). Detalii gasiti pe mail. 


4 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL