Concert 2019 David Duchovny in Romania

Cunoscut in special pentru cariera sa de actor si rolurile din “Dosarele X” si “Californication”, David Duchovny este si un muzician de succes. La inceputul lui septembrie 2018, actorul si trupa sa au anuntat pentru 2019 un turneu european, turneu ce include si Romania.

Asadar, Duchovny va concerta pentru prima data in Romania duminica, 10 februarie 2010, orele 20:00, la Sala Palatului. Concertul face parte din turneul european Every Third Thought Tour, planificat pentru promovarea celui de-al doilea album al artistului, lansat in luna februarie a acestui an.Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea si au preturi diferite, in functie de categorie:

350 lei – VIP
250 lei – Categoria I
150 lei – Categoria II
120 lei – Categoria III
90 lei – Categoria IV

David Duchovny este un artist complex: joaca, scrie si canta. De altfel, putina lume stie ca el a publicat pana acum 3 carti.

Cu toate astea, arta cinematografica este cea care i-a adus faima internationala: rolurile din “Dosarele X” sau “Californication, numeroasele premii castigate printre care si Golden Globe pentru “Cel mai bun actor intr-o serie de televiziune” sau rolurile alaturi de actori celebri, precum Julia Roberts, Robin Williams, Brad Pitt sau George Clooney – toate l-au propulsat pe David Duchovny in linia intai a actorilor de la Hollywood!

In paralel cu activitatea lui actoriceasca, Duchovny si-a gasit timp si pentru muzica si nu doar la nivel de hobby. In 2014 a infiintat alaturi de doi prieteni trupa “Weather”, in 2015 au lansat deja primul lor album, intitulat “Hell or Highwater”, iar al doilea album a venit la inceputul acestui an, in februarie 2018, ““Every Third Thought” fiind si cel care da titlul turneului european de anul viitor.

Acum, Duchovny lucreaza deja la cel de-al III-lea album si se pregateste pentru marele eveniment de anul viitor. Se pare ca actorul asteapta cu nerabdare intalnirea cu publicul roman fiind la curent cu faptul ca romanii il cunosc foarte bine din filmele si serialele in care a jucat.

Turneul european de anul viitor cuprinde 9 tari si 11 concerte, turul de forta incepand in Moscova si terminandu-se in Marea Britanie:

-    Moscova - Rusia (7 februarie), St. Petersburg – Rusia (8 februarie), Bucuresti – Romania (10 februarie), Budapeste – Ungaria (11 februarie), Viena – Austria (12 februarie), Varsovia – Polonia (15 februarie), Berlin – Germania (16 februarie), Utrecht – Olanda (17 februarie), Manchester – Marea Britanie (19 februarie), Dublin – Irlanda (20 februarie), Londra – Marea Britanie (22 februarie).


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL