Concert Christmas Time Is Here la Teatrul National Bucuresti

Seria concertelor de Craciun se continua cu un spectacol inedit ce o va avea ca protagonista pe Viorica Pintilie. Artista axata acum pe muzica jazz va sustine un concert luni, 10 decembrie 2018, incepand cu orele 19.30, la Teatrul National Bucuresti.Showul va cuprinde unele dintre cele mai frumoase melodii americane de sezon, incluse pe albumul Vioricai Pintilie, “Christmas time is here”.

Pretul biletelor este de 90 de lei (categoria I) si 70 lei (categoria II), ele fiind disponibile pe eventbook.ro.

Viorica Pintilie a abordat mai multe genuri muzicale pana sa ajunga la jazz, stilul cu care se identifica acum. Dupa Scoala de Muzica din Chisinau, artista a absolvit un master in muzica jazz la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti. Apoi, au urmat participari la Festivalul de Jazz de la Targu Mures, Sibiu Jazz Fest si concerte peste tot in tara, dar si in strainatate, in tari precum Republica Moldova, Bulgaria, Cehia si Portugalia.

“Stories of a Heart” este primul album al Vioricai, cel in care s-au regasit cele mai indragite melodii jazz. Apoi, in decembrie 2017 a venit randul celor mai frumoase cantece americane de Craciun, interpretate, bineinteles, in maniera proprie.

“Christmas Time is Here” a fost un succes, mai ales ca materialul a inclus si colaborari cu un big band, un cvartet de coarde si un grup de suflatori. In plus, surpriza albumului a fost piesa “Baby it’s cold outside”, cantata in duet cu Virgil Iantu.

In concertul de pe 10 decembrie, Viorica Pintilie va interpreta piese de pe acest album, iar alaturi de ea vor sta si instrumentistii Johnny Bica (pian), Adrian Flautistu (contrabass), Iulian Nicolau (baterie), invitatul Sebastian Burneci (trompeta) si cvartetul de coarde Playthoven.
 
 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL