CONCURS! Castiga invitatii la concertul de lansare: DOC - Scapat de sub control

UPDATE 2. Concurs incheiat! Hilke si Dumy noii castigatori, veti primi un e-mail la care va rog sa raspundeti cat mai rapid. UPDATE: Concursul s-a incheiat! Multumim tuturor pentru participare, se pare ca sunt foarte multi oameni care doresc sa ajunga la concert. E un lucru bun. Din pacate insa, noi nu putem oferi decat 2 invitatii duble. In urma tragerii la sorti avem urmatorii castigatori: Filip Alexandru si Madalina. Felicitari! Veti primi imediat un e-mail la care va rugam sa raspundeti cat mai rapid.

Asa cum v-am anuntat deja, in 10.10.2010 in Silver Church, DOC lanseaza un album pe care multi il asteapta: "Scapat de sub control", de pe care v-am prezentat primul single, "Genti de bani". Doc nu va fi singur pe scena ci ii va avea alaturi pe Deliric 1, VD, Carbon, Maximilian, Cedry2k, Rey, Nwanda, Dj Paul, Faibo X, Dj Sauce, Raku si K-Funk.

Ironic, de Ziua Mondiala a Sanatatii Mentale (10.10.2010), DOC (CTC) lanseaza mult asteptatul album “SCAPAT DE SUB CONTROL“. Dupa ani de tergiversari, proiectul va fi prezentat publicului sub forma unui concert de lansare ce va fi sustinut in “Silver Church” (fosta Preoteasa), incepand cu orele 21. Numerosii invitati enumerati pe afis vor asigura varietatea show-ului, organizatorii promitand sa livreze “altceva” in materie de live decat au facut-o pana acum. Pe langa albumul in format CD doritorii pot achizitiona de la locul faptelor si tricourile asortate proiectului. A nu se rata ca un penalty!
Via.

Pentru ca Monden.Info este partener media la lansare, oferim prin tragere la sorti doua invitatii duble la concert. Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti pe care dintre artistii de pe afis va doriti sa ii vedeti cel mai mult. Data limita de participare: 7 octombrie, urmand ca pe 8 octombrie sa anuntam castigatorii.

Atentie! Va reamintim regulile concursurilor organizate de noi: NU lasati mai multe comentarii de pe acelasi IP sau aceeasi adresa de e-mail. Comentati cu adresa corecta de e-mail, in cazul castigarii sa puteti fi contactati. Ne rezervam dreptul de a descalifica orice participant care incearca sa fraudeze. Castigatorii vor fi anuntati atat in articol si printr-un comentariu cat si pe e-mail (la care va trebui sa raspundeti cat mai rapid). Premiul este nominal si nu este transmisibil.

Acestea fiind spuse, va dorim succes.


127 comentarii

 • Eu vreau sa merg pentru ca o sa fie foarte tare.

 • Pentru ca niciunul dintre cei doi castigatori nu a raspuns, cele doua invitatii duble raman deschise. Primii doi care ne spun de ce vor sa mearga la DOC primesc invitatiile.

  Edit: Hilke e unul dintre castigatori.

 • Suuuuuper!!! Thks!

 • 124. alexandra in 10.10.2010 /15:19

  Pentru ca vreau sa ii fac o surpriza logodnicului meu big grin

 • Vreau sa-l vad si sa-l ascult pe DOC live, cam asta e principalul motiv pentru care vreau sa merg. big grin

 • Asa-mi plac mie cei care participa la concursuri de acest gen si pe urma nu reusesti sa dai de ei sau se trezesc ca nu mai pot sa ajunga la concert. straight face Si am si avut peste o suta de participanti care isi doreau sa mearga la Doc...

 • Concurs incheiat! Hilke si Dumy noii castigatori, veti primi un e-mail la care va rog sa raspundeti cat mai rapid.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL