David Garrett la Bucuresti – concertele reprogramate din iunie vor avea loc pe 13, 14 septembrie la Sala Palatului

Turneul mondial “EXPLOSIVE LIVE!” ar fi trebuit sa includa si Romania la inceputul verii acestui an. Din cauza unor probleme de sanatate mai grave, David Garrett a fost nevoit sa le anuleze, insa iata ca pe 13 si 14 septembrie 2018 violonistul isi va lua revansa fata de publicul roman.


Garrett va face cu siguranta un show incendiar, dovada stand succesul fulminant al acestui turneu care a inceput in 2016 si este departe de a se apropia de final. Carisma sa de rock star, dar si talentul innascut cu care manuieste vioara il fac inconfundabil si extrem de apreciat. David Garrett a castigat pana acum 23 de discuri de aur, 16 de platina, are fani si concerte peste tot in lume, din Taiwan pana in Germania, asa ca acest concert a fost o continuare fireasca a carierei sale. Din fericire, apreciatul muzician a inclus si Romania pe harta concertelor lui.


In spectatele de la Sala Palatului, Garrett este asteptat sa interpreteze atat piese proprii, “Furious” si “Explosive” fiind printre cele mai cunoscute, cat si adaptari spectaculoase ale unor  hituri rock, cum ar fi “They Don’t Care About Us” sau “Purple Rain”. Bineinteles, nu vor lipsi nici piesele musicale clasice.


“Cel mai rapid violonist din lume”, inregistrat astfel in Guiness World Records canta pe o vioara “A.Bush” Stradivarius ce dateaza din anul 1716.


Pentru albumul ce da titlul acestui  turneu mondial, Garrett a fost premiat cu Discul de Aur in Germania si Austria.

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL