Ligia Hojda in concert la UNTEATRU

Joi, 6 decembrie, petreceti seara de Mos Nicolae in compania Ligiei Hojda, cea care a emotionat o lume intreaga in cadrul celei de-a IV-a editii Vocea Romaniei. Artista va concerta la Unteatru, incepand cu orele 21.00. Pretul unui bilet este de 45 lei.Rezervarile se fac la adresa de email rezervari@unteatru.ro sau sms la numarul 0721 268 516 (nume, data, spectacol, numar de locuri), iar biletele se pot achizitiona online in retelele Tomtix, My Stage si Blt.ro.

Nascuta pe 6 iunie 1988, in Sighetul Marmatiei, Maramures, Ligia provine dintr-o familie numeroasa, ai caror membri au si ei inclinatii artistice.

La Vocea Romaniei sezonul IV, in 2016, Ligia Hojda a facut parte din echipa Tudor Chirila. Interpretari ca “Wrecking Balls”, “My Immortal” sau “I Dream a Dream” au dus-o pana in semifinala.

Chiar daca nu a castigat, Ligia s-a bucurat de atunci de o popularitate in crestere, iar dupa incheierea competiei aceasta a inceput sa isi scrie propriile cantece, lucrand momentan la un prim album.

Primul single oficial, “Fire Gun”, a fost lansat in 2017, iar in martie 2018 a venit randul celui de-al doilea single, “Like the Sun”, o compozitie a vbloggerului Daniel Pirvan.

Intre timp, Ligia a sustinut numeroase concerte solo, cantand si in deschiderea mai multor artisti cunoscuti, cum ar fi VAMA sau Carla’s Dreams.

De curand, artista a castigat etapa nationala a Hard Rock Rising, o competitie internationala unde va reprezenta Romania.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL