Nikos Vertis va sustine doua concerte la Sala Palatului

Dupa ce a concertat pentru prima data in Romania pe 12 noiembrie 2015, Nikos Vertis si-a facut un obicei in a ne vizita anual pentru cateva spectacole de exceptie. Anul acesta, cel mai indragit artist al Greciei va sustine doua concerte live, pe 28 si 29 martie, la Sala Palatului in Bucuresti.Spectacolele vor incepe la orele 20:00 si au urmatoarele preturi: VIP – 400 lei, Categoria I – 300 lei, Categoria II – 200 lei

Nikos va fi insotit de propria orchestra, pregatind un show de exceptie, in cadrul caruia va interpreta hituri mai vechi, dar si melodii in premiera. Cel mai popular artist al momentului in Grecia, Vertis este recunoscut si apreciat si in tari precum Australia, Israel sau Statele Unite ale Americii, de Romania legandu-l multe amintiri frumoase, impresionandu-l aici caldura oamenilor si fanii numerosi care ii asteapta mereu concertele.

"Tot ce imi doresc este ca muzica mea sa atinga cat mai multe suflete si sa bucure cat mai multi oameni. Pentru mine, satisfactia publicului reprezinta succesul. Le multumesc tuturor romanilor care iubesc muzica mea si ii asigur ca dragostea lor ma onoreaza si ma obliga. Va astept pe toti pe 27 si 28 martie, la Sala Palatului, sa cantam, sa dansam, sa traim impreuna momente de neuitat"
, a spus Nikos Vertis.

Dupa "Poli Apotoma Vradiazei", primul album lansat in 2003, cariera lui Nikos Vertis a cunoscut o ascensiune spectaculoasa, urmand diverse premii si Discuri de Platina si Aur pentru melodii sau albumele sale. Artistul grec nascut in Olanda a cucerit publicul prin timbrul special, charisma, dar si stilul muzical adoptat, Laika fiind o imbinare intre muzica traditional greceasca, pop si dance.

 

Taguri: Nikos Vertis

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL