Richard Clayderman, in concert la Sala Palatului

Primavara aceasta, Richard Clayderman revine in Romania pentru un turneu care va include 4 concerte in 4 orase din tara. Dupa spectacolele din Pitesti (14 martie), Craiova (15 martie), Timisoara (16 martie), celebrul pianist si compozitor va ajunge in Bucuresti, unde va concerta pe scena Salii Palatului miercuri, 20 martie.Richard Clayderman a pregatit publicului roman un show artistic de exceptie, o calatorie in universul artei cu elemente din arhitectura, pictura, sculptura, dans, film, poezie si muzica. Pianistul va fi acompaniat de Orchestra Simfonica Bucuresti si ii va avea ca invitati pe Dan Puric si maestrul caricaturist Stefan Popa Popa’s.

Spectacolul din 20 martie va incepe la orele 20:00, iar biletele au urmatoarele preturi:

350 lei – VIP
250 lei – Categoria I
200 lei – Categoria II
140 lei – Categoria III
95 lei – Categoria IV

Celebrul pianist a concertat prima data in Romania in 2013, bifand pana acum Bucuresti, Cluj-Napoca si Iasi.

Pe numele sau adevarat Philippe Pages, Richard Clayderman este “Cel mai bine vandut pianist al zilelor noastre”, conform Guiness Book of World Records, fiind recunoscut pentru stilul sau inconfundabil, romantic, o imbinare de fapt a stilului clasic cu cel pop.

Putini stiu ca in 1976, pe atunci Phillipe Pages a fost invitat la o auditie de catre producatorul francez Olivier Toussaint si partenerul sau, Paul de Senneville. Acesta din urma scrisese o balada pentru fetita sa, Adeline. Pages a fost unul dintre cei 20 de pianisti invitati la auditie, i-a convins pe cei doi si a primit piesa.

“Ballade Pour Adeline” i-a adus succesul international si vanzari de peste 22 milioane de copii peste tot in lume.

Acum, ai ocazia de a asculta atat aceasta piesa celebra, cat si altele mai noi sau mai vechi, in interpretarea lui Richard Clayderman miercuri, 20 martie, pe scena Salii Palatului.


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL