3 comedii romantice noi

Indragostiti de comediile romantice? Avem trei titluri noi si numai bune de pus pe lista de must-see.

 

In apropierea zilei de Valentine's day v-am facut o lista de filme romantice care, consumate cu moderatie, trebuiau sa va ajunga tot anul. Daca le-ati epuizat deja, am mai gasit trei care s-ar putea sa va trezeasca interesul. Trei filme romantice la care adaugam un ingredient pretios: umorul.

 

Lumea lui Arthur Newman
Lumea lui Arthur Newman este o tragi-comedie britanica ce are in centrul sau doi oameni disperati sa-si refaca viata, sa se indragosteasca si sa gaseasca o cale pentru a accepta responsabilitatea a ceea ce sunt cu adevarat.

Colin Firth si Emily Blunt sunt protagonistii acestei comedii romantice de a carei regie se ocupa Dante Ariola. Filmul ne spune povestea unui barbat care e atat de nemultumit de viata pe care o are incat isi cumpara o noua identitate. In curand se indragosteste de o femeie care ascunde un secret mai mare ca al lui.

About time
Este o comedie romantica fantastica ce combina calatoria in timp cu iubirea. 
Cand implineste 21 de ani, Tim Lake (Domhnall Gleeson) afla de la tatal sau ca are capacitatea de a calatori in timp... Tim nu poate schimba istoria, dar poate schimba ceea ce se intampla in viata lui, asa ca se hotaraste sa-si faca viata mai buna... gasindu-si o iubita. Din nefericire, aceasta misiune se dovedeste a fi mult mai grea decat isi imaginase iar pentru a-si mentine o relatie, calatoria in timp nu-i este de foarte mare ajutor.
Distributia acestei comedii, scrisa si regizata de Richard Curtis, e formata din actorii Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy,Tom Hollander, Margot Robbie


Girl most likely
Ne-o readuce in atentie pe Kristen Wiig (Bridesmaids), in rolul lui Imogene, o femeie in jur de 30 de ani care la varsta adolescentei a cunoscut succesul dar care in prezent are parte numai de ghinioane. Cand este parasita de catre iubit, Imogene pune la cale un plan nerealist, menit sa-l readuca in bratele ei: isi insceneaza o tentativa de sinucidere. Iubitul ramane insensibil la gestul ei, dar Imogene este luata sub observatia mamei (Annette Benning) care isi propune sa o aduca pe calea cea buna.
Alaturi de Kristen Wiig si Annette Benning mai apar actori precum Matt Dillon, Darren Criss, Mickey Sumner, Nathan Corddry s.a.

Pana acum, dintre toate comediile romantice aparute anul acesta, favorita mea e I Give it a year.


3 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL