5 filme de vazut in preajma Halloweenului

Vine, vine Halloween-ul! In loc sa-l  petreci acasa, mai bine iti iei prietenii si mergeti la cinema, sa vizionati un film horror!

 

Iata ce oferta de gen aveti la dispozitie zilele astea:

 

HAPPY DEATH DAY

În „Happy Death Day”, tânăra studentă Tree este nevoită să retrăiască ziua uciderii ei de nenumărate ori, într-o buclă care se va încheia abia atunci când va descoperi cine încerca să o omoare și de ce, înainte de a fi prea târziu.

Mother!

Mother!”, thriller-ul psihologic despre iubire și sacrificiu, urmăreşte povestea unei tinere (Jennifer Lawrence), alături de soţul ei (Javier Bardem), existența lor liniștită fiind pusă la grea încercare atunci când un cuplu misterios ajunge la ei în casă, transformându-le căminul într-o zonă de război.

JIGSAW

Iniţial, se zvonea că Saw 3D: The Final Chapter încheie aventurile de groază iniţiate în 2003 de regizorul James Wan şi scenaristul Leigh Whannell, dar se pare că franciza horror mai are ceva potenţial, a opta parte ducând semnătura scenariilor sadice ale criminalului Jigsaw la un nou nivel.
Acţiunea are loc la un deceniu de la moartea sadicului Jigsaw, când mai multe cadavre încep să apară având în comun o moarte originală şi înspăimântătoare. Într-un oraş împânzit de cadavre se desfăşoară o nouă anchetă iar toate dovezile indică acelaşi om: John Kramer.

THE SNOWMAN

Detectivul de elită Harry Hole (Michael Fassbender) investighează în „The Snowman” dispariția unei femei în prima zi de ninsoare, ajungând astfel să creadă că un ucigaş în serie de negăsit, poreclit “Omul de Zăpadă”, e din nou activ. Punând cap la cap cazuri vechi de câteva zeci de ani, speră să găsească criminalul până la următoarea ninsoare.

FLATLINERS

În „Flatliners” cinci studenți la Medicină, obsedați să ştie ce se află dincolo de limitele vieții, pun la cale un experiment periculos. Oprindu-şi inima pentru perioade scurte de timp, fiecare declanșează o experiență la limita dintre viaţă şi moarte, luptându-se cu efectele paranormale de care au parte după experiment.

Ce film va face cu ochiul? Si pentru ca tot am adus vorba de Halloween, iata cateva locuri spooky unde nu cred ca ai curaj sa ramai peste noapte.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL