Celine Dion va canta o noua melodie pentru coloana sonora a filmului FRUMOASA SI BESTIA

Céline Dion –caștigatoare a cinci premii Grammy și una dintre cele mai bine vandute artiste – va interpreta o melodie noua, „How Does A Moment Last Forever”, care va fi inclusa pe coloana sonora a filmului live-action „FRUMOASA ȘI BESTIA”.

Scrisa de compozitorul Alan Menken, caștigator de opt ori al premiului Oscar („The Little Mermaid”, „Aladdin”) și de Tim Rice, laureat al trei premii Oscar („The Lion King”, „Evita”), piesa „How Does A Moment Last Forever” este o balada emotionanta despre pastrarea momentelor pretioase ale vietii. Portiuni ale acestei noi piese sunt auzite pe tot parcursul filmului, fiind inserate diferite acorduri, inainte sa debuteze la finalul filmului varianta completa a cantecului lui Dion.

„Sa fac parte din versiunea originala a filmului «Frumoasa și Bestia» a fost o experienta magica in viata mea și sunt cu adevarat onorata sa fac parte iar din aceasta noua versiune a filmului”, spune Céline Dion.

Directorul departamentului muzical al Walt Disney Studios Motion Pictures Production, Mitchell Leib, i-a propus artistei acest proiect cu ideea caea sa inregistreze una dintre cele trei piese noi scrise pentru film.

„Céline a fost alegerea unanima a realizatorilor filmuluiși a studioului pentru a interpreta acest cantec, iar toti cei implicati in crearea filmui au fost incantati ca Céline a acceptat sa faca parte din aceasta noua adaptare live-action a poveștii”, a spus Leib.

Pentru filmul de animaţie, Dion a interpretat impreuna cu Peabo Bryson duet-ul original din „Frumoasa si Bestia” – melodia impresionanta a lui Alan Menken cu versurile de neuitat ale lui Howard Ashman, castigator a doua premii Oscar. Cantecul a devenit imediat un adevarat clasic, fiind premiat cu un Oscar, un Glob de Aur si trei premii Grammy. Menken a inclus pe coloana sonora si noi inregistrari ale cantecelor clasiced din versiunea animata, semnate de el si Ashman.

Povestea și personajele pe care publicul le știe revin la viata intr-o adaptare live-action spectaculoasa a clasicului film de animatie Disney „Frumoasa și Bestia”, printr-un regal cinematografic stralucitor, care celebreaza una dintre poveștile cele mai indragite din toate timpurile. „Frumoasa și Bestia” este povestea calatoriei fantastice a lui Belle, o tanara inteligenta, frumoasa și independenta, care este luat prizoniera de o Bestie in castelul sau. In ciuda temerilor sale, ea se imprietenește cu personalul fermecat al castelului și invata sa priveasca dincolo de chipul hidos al Bestiei, dandu-si seama ce inima blanda are Prinţul din interiorul Bestiei.

Din distribuţia filmului fac parte: Emma Watson in rolul lui Belle; Dan Stevens interpreteaza Bestia; Luke Evans este Gaston, chipesul, dar superficialul satean care o curteaza pe Belle;  Kevin Kline il joaca pe Maurice, tatal lui Belle; Josh Gad este LeFou, aghiotantul suferind al lui Gaston; Ewan McGregor este Lumière, candelabrul; Stanley Tucci este Maestro Cadenza, clavecinul; Audra McDonald este Madame de Garderobe, sifonierul; Gugu Mbatha-Raw este Plumette, stergatorul de praf; Hattie Morahan este vrajitoarea; Nathan Mack este Chip, ceasca de ceai; Ian McKellen este Cogsworth, ceasornicul, iar Emma Thompson este ceainicul, Doamna Potts.

Filmul regizat de Bill Condon este bazat pe producţia animata din 1991 a „Frumoasa si Bestia”, iar scenariul este scris de Stephen Chbosky si Evan Spiliotopoulos.

Filmul „Frumoasa și Bestia” este distribuit de Forum Film Romania și va avea premiera pe 17 martie 2017, fiind disponibil in format 3D (subtitrat si dublat) si IMAX 3D (subtitrat).


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL